Messer - Global Site - Gase und Know-how für ihren Erfolg.
English Romania

Concentratoare mobile

Compact 525

 Compact 525Compact 525 este un concentrator de oxigen cu o capacitate ridicata, masa compacta si o greutate de numai 16 kg.

Aceste caracteristici ofera pacientilor care au nevoie de terapie indelungata un maximum de mobilitate. Aparatul ridica concentratia de oxigen deja existenta in aerul inconjurator de la 21% la maximum 96%. Aerul inconjurator este absorbit de un compresor si presat printr-o sita moleculara. Sita moleculara retine azotul din aerul inconjurator (cca. 78%) si il elimina pe cel ramas.  Inainte ca sita moleculara sa fie saturata, se face comutarea pe o a doua sita. In timp ce a doua sita  preia  concentrarea de azot, prima sita se poate regenera. Acest proces este ciclic.

 • Concentratia ridicata de oxigen 93% +/- 3% la debitele cuprinse intre 1 si 5 l/min.
 • Masurarea cantitatii de oxigen se realizeaza cu ajutorul senzorului OSD (Oxygen-Sensing-Device), care nu necesita intretinere.
 • Alarme vizuale si auditive in cazul scaderii concentratiei de oxigen, intreruperii sursei de energie electrica, debitelor ridicate, debitelor scazute, caderii presiunii sau in caz de defectiuni  ale aparatului.
 • Siguranta in caz de supraincarcare cu functie de resetare.
 • Ingrijirea adultilor - (1 pana la 5 l/min) sau a copiilor mici este posibila datorita unui  debitmetru pediatric (0,125 pana la 2 l/min) echipat cu accesorii.

  Bineinteles ca va putem pune la dispozitie o gama larga de accesorii.

   

   NewLife Elite

  New Life Elite1 Extragerea oxigenului in mod normal este de pana la 5 l/min., setat pe modul de economisire curent este de pana la maximum 3 l/min. Concentratia de oxigen  este de cel putin 90% +/-3%.

  Concentratorul de oxigen NewLife Elite ofera utilizatorului o combinatie ideala  de siguranta si o performanta optima. Avantajele care conving: este compact,  usor de manevrat si avantajos din punct de vedere al pretului pentru utilzarea zilnica. Tehnologia  PSA (Pressure Swing Adsorption - Adsorbtie la Presiune Oscilanta) folosita de NewLife si sita moleculara de regenerare separa azotul de aer si furnizeaza pacientului oxigenul ramas dupa cum este cazul.  Cantitatea este reglabila cu ajutorul debitmetrului intre  0-5 l/min. Datorita tehnicii inovatoare  costurile sunt foarte reduse atat pentru investitor cat si pentru utilizator. Usor de manevrat, foarte  silentios, cu randament ridicat, concentratie ridicata de oxigen, debit de oxigen de 0-5 l/min., ieftin, care in mare masura nu necesita intretinere, fiind  testat si la o altitudine de 1800 m.

  Bineinteles ca va putem pune la dispozitie o gama larga de accesorii.
                                                                                                                                                                          Messer Medical HC