Folosim cookie-uri pentru personalizarea conţinutului, pentru a recunoaşte vizitele repetate şi pentru a salva preferinţele, dar şi pentru analiza traficului de pe site. Prin continuarea navigării vă daţi acceptul pentru utilizarea lor. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să citiţi politica noastră de confidenţialitate.
Afișare Conținut Web

Messer: Făcând întotdeauna ceea ce trebuie

Pe 13 septembrie 2019, Messer, cea mai mare companie de familie din industria gazelor, susține anual Ziua Siguranței la locul de munca.

Mai Multe

Produsele noastre - Gases for Life

Inspirați adânc și gândiți-vă un moment: nu poate exista viață fără aer – este valabil atât pentru viața oamenilor, cât și pentru activitatea de zi cu zi. Și aici intervenim noi – ca și companie a cărei activitate se bazează pe aer. Acesta este materia primă din care obținem o mare parte din produsele noastre.

Mai Multe

Asigurarea prospețimii și calității

Gustul răcoritor al băuturilor acidulate, congelarea alimentelor, menţinerea prospeţimii lor prin ambalare în atmosferă controlată, optimizarea proceselor de producţie în industria alimentară - toate sunt posibile cu ajutorul gazelor alimentare pe care Messer le produce şi comercializează sub denumirea Gourmet. Gama Gourmet de la Messer îndeplineşte cele mai înalte standarde de calitate și este aprobată în UE pentru aplicaţii în industria alimentară.

Mai Multe

Informaţii către public în caz de accident major - Fabrica de oxigen

Această informare furnizată de Messer Romania Gaz SRL privind Fabrica de oxigen din Reşiţa, strada Vântului, nr. 16B este elaborată în concordanţă cu prevederile Directivei Europene 96/82/EC transpusă în legislatia natională prin HG 804/2007 privind controlul asupra pericolelor de accident major în care sunt implicate substanţe periculoase şi se adresează locuitorilor Municipiului Reşiţa.

Mai Multe

Informaţii către public în caz de accident major - Fabrica de acetilenă

INFORMARE ca urmare a cerinței Directivei Europene 2012/18/UE transpusă în legislația națională prin Legea 59/2016 privind controlul asupra pericolelor de accident major în care sunt implicate substanțe periculoase.

Mai Multe
Editor de Bunuri