Folosim cookie-uri pentru personalizarea conţinutului, pentru a recunoaşte vizitele repetate şi pentru a salva preferinţele, dar şi pentru analiza traficului de pe site. Prin continuarea navigării vă daţi acceptul pentru utilizarea lor. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să citiţi politica noastră de confidenţialitate.
Afișare Conținut Web

Calitate şi siguranţă

Siguranța, sănătatea, protecția mediului și calitatea ("SHEQ") au fost încorporate ferm în principiile de bază ale Messer de la înființarea sa în 1898 și continuă să aibă prioritate maximă în operațiunile companiei. Compania Messer este conștientă că liniile generale bine definite cu privire la siguranță și calitate reprezintă baza pentru a face față în siguranță riscurilor operaționale și pentru a îmbunătăți performanța operațională. Din acest motiv, sănătatea și siguranța forței de muncă și protecția mediului reprezintă componente integrate ale sistemelor noastre de management al calității.

Afișare Conținut Web

“Safety Pocket Guide”

Pentru a veni în sprijinul clienţilor de gaze în butelii, Messer a pregătit trei ghiduri de securitate ce conţin informaţii esenţiale cu privire la transportul, manevrarea şi etichetarea buteliilor de gaze, pe care le puteţi citi / descărca mai jos.

Ghidul de securitate intitulat "Broşura de securitate numărul 1 - Conţinutul buteliilor dumneavoastră de gaz" oferă clienţilor, printre altele, o privire de ansamblu asupra simbolurilor de pericol ce se regăsesc pe butelii. Este menit să conştientizeze clienţii asupra faptului că este absolut necesar să se familiarizeze cu proprietăţile gazelor pe care le utilizează şi, mai ales, cu pericolele potenţiale ale utilizării şi manevrării inadecvate. Ghidul cuprinde şi specificaţii ale celor mai uzuale gaze, cum ar fi azotul, oxigenul, dioxidul de carbon etc.

Ghidul de securitate intitulat "Broşura de securitate numărul 2 - Manipularea în siguranţă a buteliilor de gaz" se concentrează, după cum sugerează şi titlul, pe manipularea în siguranţă a buteliilor de gaz atunci când, de exemplu, sunt ridicate sau rostogolite manual.

Ghidul de securitate intitulat "Broşura de securitate numărul 3 - Transportul în siguranţă a buteliilor de gaz" furnizează utilizatorilor de gaze informaţii de bază cu privire la transportul în siguranţă al buteliilor de gaz cu mijloace auto. Transportul cu mijloace auto neautorizate reprezintă un risc subestimat.

 

1 Conţinutul buteliilor dumneavoastră de gaz
PDF (2MB)
2 Manipularea în siguranţă a buteliilor de gaz
PDF (3,6MB)
3 Transportul în siguranţă al buteliilor de gaz
PDF (1,2MB)