Folosim cookie-uri pentru personalizarea conţinutului, pentru a recunoaşte vizitele repetate şi pentru a salva preferinţele, dar şi pentru analiza traficului de pe site. Prin continuarea navigării vă daţi acceptul pentru utilizarea lor. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să citiţi politica noastră de confidenţialitate.
Afișare Conținut Web

EIGA

EIGA (The European Industrial Gases Association), este o organizaţie orientată către siguranţă şi tehnică, reprezentând marea majoritate a producătorilor şi distribuitorilor de gaze industriale, medicinale şi din industria alimentară, europeni şi un număr de non-europeni. Companiile membre cooperează îndeaproape în probleme de siguranţă şi tehnice privind producţia, transportul, depozitarea şi aplicaţiile, pentru a îndeplini la cel mai înalt nivel standardele de siguranţă şi mediu în manipularea gazelor.

Messer este membru al EIGA și experții noștri fac în mod activ schimb de experiență, cunoștințe și lecţii învăţate din incidentele ce au avut loc în sectorul gazelor industriale. În plus, companiile Messer Grup cooperează cu institutele locale de cercetare și universități pentru a spori siguranța în procesele de producție.

Messer Romania Gaz SRL este membră a EIGA din anul 2008 şi a fost recompensată de către aceasta cu premii de excelenţă ca urmare a desfăşurării activităţii fără accidente de muncă.

 

Premiu EIGA decernat către Messer Romania Gaz SRL
PDF (159k)
Premiu EIGA decernat către Messer Energo Gaz SRL
PDF (588k)
Gold Star Safety Award 2019
PDF (542k)