Folosim cookie-uri pentru personalizarea conţinutului, pentru a recunoaşte vizitele repetate şi pentru a salva preferinţele, dar şi pentru analiza traficului de pe site. Prin continuarea navigării vă daţi acceptul pentru utilizarea lor. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să citiţi politica noastră de confidenţialitate.
Web Content Display

Messer apps

Disponibile acum şi în limba română pe Google PlayStore şi App Store

App Store
Google PlayStore

Pentru a le accesa mai uşor în Google PlayStore, daţi click pe imaginea aplicaţiei care vă interesează.

E-Order icon

EasyOrder

În cazul în care călătoriţi foarte mult şi utilizaţi intensiv smartphone-ul, EasyOrder este soluţia ideală pentru a plasa comenzi de gaze în butelii. Este optimizată pentru utilizarea cu smartphone – se pot scana chiar şi codurile de bare de pe butelii.

 

 

Food gases icon

Gaze alimentare

Găsiţi gazele adecvate pentru aplicaţia dumneavoastră dupa standarde EN, nume produs (Messer) sau componentă gaz. Pentru ambalarea în atmosferă modificată aplicaţia vă oferă sugestii despre ce gaze puteţi utiliza.

 

 

Depot icon

Căutare centre de distribuţie

Găsiţi cu uşurintă indicaţii pentru a ajunge la cel mai apropiat centru de distribuţie gaze Messer. Datorită integrării Google maps în aplicaţie, puteţi obţine instrucţiuni pentru traseu, precum şi informaţii de contact. Pentru accesarea rapidă a paginii de unde puteţi descărca aplicaţia daţi click pe poză.

 

 

Gas properties & conversion icon

Gaze - proprietăţi & conversii

Aveţi posibilitatea de a accesa oricând aveţi nevoie descrieri ale proprietăţilor celor mai importante gaze industriale şi speciale. Aplicaţia vă oferă şi posibilitatea de a face conversia între unităţile de volum şi debit pentru cele mai comune gaze bulk: oxigen, azot, argon, dioxid de carbon, hidrogen şi heliu.

 

 

Welding position (ISO 6497) icon

Pozitii de sudura (ISO 6947)

Aceasta aplicatie va ofera o imagine de ansamblu a clasificarii din standardul EN ISO 6947 si va ajuta cu imagini si descrieri succinte ale pozitiilor de sudura. Nota: va rugam sa retineti faptul ca in 2011 in standardul EN ISO 6947 au fost introduse noi pozitii de sudura. Astfel, pozitiile PH si PJ se folosesc pentru sudare de tevi "sus / jos", iar pozitiile PF si PG se folosesc pentru table.

 

 

Welding gases icon

Gaze pentru sudura

Gasiti gazele potrivite pentru materialele, procedeele de sudura si cerintele dumneavoastra. Le puteti cauta fie dupa denumire, fie dupa standardele ISO aplicabile. In cadrul aplicatiei gasiti o gama larga de gaze si amestecuri de gaze pentru sudura, informatii referitoare la caracteristicile specifice fiecaruia in parte, precum si descrieri ale aplicatiilor pentru care sunt indicate.

 

 

Shielding gas flow icon

Calcul debit gaz protector

Gazul de protectie este necesar pentru protejarea materialului de influentele atmosferice in timpul procesului de sudare, ajutand astfel la formarea unei suduri perfecte. Aceasta aplicatie calculeaza valoarea recomandata a debitului de gaz protector in functie de parametrii relevanti pentru sudare.