Folosim cookie-uri pentru personalizarea conţinutului, pentru a recunoaşte vizitele repetate şi pentru a salva preferinţele, dar şi pentru analiza traficului de pe site. Prin continuarea navigării vă daţi acceptul pentru utilizarea lor. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să citiţi politica noastră de confidenţialitate.
Afișare Conținut Web

Messer apps

Disponibile acum şi în limba română pe Google PlayStore şi App Store

App Store

Google PlayStore

Pentru a le accesa mai uşor în Google PlayStore, daţi click pe imaginea aplicaţiei care vă interesează.

 

E-Order icon

EasyOrder

În cazul în care călătoriţi foarte mult şi utilizaţi intensiv smartphone-ul, EasyOrder este soluţia ideală pentru a plasa comenzi de gaze în butelii. Este optimizată pentru utilizarea cu smartphone – se pot scana chiar şi codurile de bare de pe butelii.

 

 

 

Food gases icon

Gaze alimentare

Găsiţi gazele adecvate pentru aplicaţia dumneavoastră dupa standarde EN, nume produs (Messer) sau componentă gaz. Pentru ambalarea în atmosferă modificată aplicaţia vă oferă sugestii despre ce gaze puteţi utiliza.

 

 

 

Depot icon

Căutare centre de distribuţie

Găsiţi cu uşurintă indicaţii pentru a ajunge la cel mai apropiat centru de distribuţie gaze Messer. Datorită integrării Google maps în aplicaţie, puteţi obţine instrucţiuni pentru traseu, precum şi informaţii de contact. Pentru accesarea rapidă a paginii de unde puteţi descărca aplicaţia daţi click pe poză.

 

 

 

Gas properties & conversion icon

Gaze - proprietăţi & conversii

Aveţi posibilitatea de a accesa oricând aveţi nevoie descrieri ale proprietăţilor celor mai importante gaze industriale şi speciale. Aplicaţia vă oferă şi posibilitatea de a face conversia între unităţile de volum şi debit pentru cele mai comune gaze bulk: oxigen, azot, argon, dioxid de carbon, hidrogen şi heliu.

 

 

 

Welding position (ISO 6497) icon

Poziţii de sudură (ISO 6947)

Această aplicaţie vă oferă o imagine de ansamblu a clasificării din standardul EN ISO 6947 şi vă ajută cu imagini şi descrieri succinte ale poziţiilor de sudură. Notă: vă rugăm să reţineţi faptul că în 2011 au fost introduse noi poziţii de sudură în standardul EN ISO 6947. Astfel, poziţiile PH şi PJ se folosesc pentru sudare de ţevi "sus / jos", iar poziţiile PF şi PG se folosesc pentru table.

 

 

 

Welding gases icon

Gaze pentru sudură

Gasiţi gazele potrivite pentru materialele, procedeele de sudură şi cerinţele dumneavoastră. Le puteţi căuta fie după denumire, fie după standardele ISO aplicabile. În cadrul aplicaţiei găsiţi o gamă largă de gaze şi amestecuri de gaze pentru sudură, informaţii referitoare la caracteristicile specifice fiecăruia în parte, precum şi descrieri ale aplicaţiilor pentru care sunt indicate.

 

 

 

Shielding gas flow icon

Calcul debit gaz protector

Gazul de protecţie este necesar pentru protejarea materialului de influenţele atmosferice în timpul procesului de sudare, ajutând astfel la formarea unei suduri perfecte. Această aplicaţie calculează valoarea recomandată a debitului de gaz protector în funcţie de parametrii relevanţi pentru sudare.