Folosim cookie-uri pentru personalizarea conţinutului, pentru a recunoaşte vizitele repetate şi pentru a salva preferinţele, dar şi pentru analiza traficului de pe site. Prin continuarea navigării vă daţi acceptul pentru utilizarea lor. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să citiţi politica noastră de confidenţialitate.
Afișare Conținut Web

Messer: Făcând întotdeauna ceea ce trebuie

Pe 13 septembrie 2019, Messer, cea mai mare companie de familie din industria gazelor, susține anual Ziua Siguranței la locul de munca.

Evenimentul de anul acesta s-a concentrat pe respectarea disciplinei de protecție a muncii deoarece multe accidente se produc ca urmare a unui comportament obișnuit.

Messer a crescut gradul de conștientizare al angajaților în ceea ce privește sănătatea, siguranța, protecția mediului și asigurarea calității în cadrul unei zile anuale de sănatate și securitate, înca din 2013. Dar, indiferent dacă subiectul în cauză este conducerea în siguranță, manipularea în siguranță a gazelor sau orice altceva: prioritatea pentru Messer este individul și sănătatea sa. „Ne dorim ca fiecare să se întoarcă sănătos acasă, la sfârșitul fiecărei zile,“ subliniază Stefan Messer, proprietar și CEO al Messer Group GmbH. „Fiecare dintre noi trebuie să își amintească mereu de existența riscurilor de producere a accidentelor. Indiferent că este  la birou sau in timpul operațiunii de umplere a buteliilor. Este important să aveți întotdeauna înțelepciunea alegerilor și o abordare disciplinată a muncii.“

Pe lângă informările anuale privind siguranța la locul de munca, în cadrul Messer sărbătorim și Safety Day.