Folosim cookie-uri pentru personalizarea conţinutului, pentru a recunoaşte vizitele repetate şi pentru a salva preferinţele, dar şi pentru analiza traficului de pe site. Prin continuarea navigării vă daţi acceptul pentru utilizarea lor. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să citiţi politica noastră de confidenţialitate.
Afișare Conținut Web

Perfecţionarea angajaţilor

Recunoaşterea potenţialului angajaţilor, motivarea acestora şi punerea în valoare a calificărilor lor – acestea sunt obiectivele perfecţionării personalului şi dezvoltării managementului. Considerăm că avem o datorie faţă de interesele personalului, precum şi faţă de viitorul grupului Messer.

Ne atingem scopul cu ajutorul unor programe de perfecţionare speciale, focalizate pe diverse grupuri ţintă. Acestea cuprind managerii juniori şi toate nivelurile de conducere, precum şi instruire suplimentară pentru fiecare angajat, în functie de necesităţi. Politicile de recrutare unitare şi consecvente precum şi planificarea sistematică a monitorizării continue a angajaţilor garantează faptul că persoanele din conducerea companiei beneficiază de calificarea adecvată şi sporesc şansele de promovare pentru fiecare angajat.

Din anul 2006, Messer utilizează schema internatională de schimb de personal în cadrul Grupului, ca masură de instruire specială, suplimentară. Pentru continua perfecţionare a angajaţilor, atât pe plan profesional cât şi pe plan intercultural, aceştia au ocazia să lucreze, ocupând funcţia lor, în altă companie din Grupul Messer pe o perioadă de cel mult şase luni. Acest schimb ajută la promovarea unei mai bune cooperări internaţionale în cadrul Grupului şi, în acelaşi timp, consolidează înţelegerea reciprocă.