Folosim cookie-uri pentru personalizarea conţinutului, pentru a recunoaşte vizitele repetate şi pentru a salva preferinţele, dar şi pentru analiza traficului de pe site. Prin continuarea navigării vă daţi acceptul pentru utilizarea lor. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să citiţi politica noastră de confidenţialitate.
Afișare Conținut Web

Divizia Castolin

Date de contact

021 327 36 24, int. 232 / 233

021 327 36 26

sales@messer.ro

Afișare Conținut Web

Castolin Eutectic în România

Messer Romania şi-a extins aria de activitate începând cu 1 ianuarie 2006 cu o nouă divizie de vânzări: Castolin Eutectic.

Castolin are o experienţă de peste 100 ani în tehnologiile de sudare, brazare şi metalizare, fiind prezent în peste 100 de ţări. În momentul de faţă Castolin este lider mondial în domeniul mentenanţei, reparaţiilor şi protecţiei antiabrazive. Castolin este partenerul ideal pentru reducerea costurilor de exploatare a pieselor de schimb, având soluţii de recondiţionare a pieselor afectate cu ajutorul cărora se mareşte considerabil durata de viaţă a echipamentelor.

Cu o gamă vastă de produse şi procese auxiliare sudării, printre care enumerăm electrozi pentru sudură EutecTrode, sârme pentru sudura MIG/MAG - sârma plină CastoMag şi sârma tubulară EnDoTec, consumabile pentru brazare, metalizare cu sârmă şi metalizare cu pulbere, plăci dure CastoDur Diamond Plates, materiale speciale CastoTube, Castolin găseşte soluţia împotriva abraziunii, eroziunii, cavităţii, coroziunii şi impactului.

Încă de la început noua divizie de vânzări Castolin a reuşit să implementeze în România tehnologiile şi echipamentele Castolin, special concepute pentru activităţile de reparaţie şi întreţinere în cele mai diverse domenii de lucru. Printre ele putem să enumerăm: industria cimentului, industria minieră, industria lemnului, industria hârtiei, industria sticlei, industria de construcţii de maşini şi utilaje, industria metalurgică, industria de reciclare, industria energetică, industria electrică şi electronică.