Folosim cookie-uri pentru personalizarea conţinutului, pentru a recunoaşte vizitele repetate şi pentru a salva preferinţele, dar şi pentru analiza traficului de pe site. Prin continuarea navigării vă daţi acceptul pentru utilizarea lor. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să citiţi politica noastră de confidenţialitate.
Afișare Conținut Web

Divizia medicala

Începând cu anul 2009 Messer şi-a extins activitatea în România cu înca un domeniu, cel medical, prin dezvoltarea diviziei medicale care comercializează şi închiriază echipamente de oxigenoterapie de tip “home care” (concentratoare de oxigen, pulsoximetre, consumabile pentru concentratoare), destinate utilizării la domiciliu, în spitale, clinici private, cabinete medicale, instituţii de îngrijiri paliative, camine de bătrâni, etc.

Pentru informaţii suplimentare privind cumpărarea sau închirierea produselor noastre vă stăm la dispoziţie la sediul nostru din Str. Delea Veche 24, Corp A, etaj 2, Bucuresti, Sector 2, telefon 021 529 55 65 / 0720.499.949, sau la adresa de e-mail: mgr@messer.ro.