Folosim cookie-uri pentru personalizarea conţinutului, pentru a recunoaşte vizitele repetate şi pentru a salva preferinţele, dar şi pentru analiza traficului de pe site. Prin continuarea navigării vă daţi acceptul pentru utilizarea lor. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să citiţi politica noastră de confidenţialitate.
Afișare Conținut Web

E-invoice

Vă aflaţi în grupul de clienţi care iau parte la proiectul nostru pentru gestionarea eficientă a facturilor, ocrotirea mediului şi îmbunătăţirea continuă a serviciilor oferite. Deoarece este un serviciu nou şi ar putea să apară unele întrebări, vă rugăm nu ezitaţi să utilizaţi formularul de contact pentru a cere informaţii – vă vom contacta cât mai curand posibil.

Dacă sunteţi client Messer dar nu v-aţi înregistrat încă pentru facturare electronica, vă rugăm să mergeţi la secţiunea înregistrare şi să urmaţi paşii menţionaţi utilizând datele de identificare de pe facturile dumneavoastră.

Dacă nu sunteţi încă client Messer, contactaţi-ne folosind formularul de contact şi noi vom lua legatura cu dumneavoastră cât mai curând posibil pentru a vă prezenta avantajele folosirii produselor Messer.