Folosim cookie-uri pentru personalizarea conţinutului, pentru a recunoaşte vizitele repetate şi pentru a salva preferinţele, dar şi pentru analiza traficului de pe site. Prin continuarea navigării vă daţi acceptul pentru utilizarea lor. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să citiţi politica noastră de confidenţialitate.
Afișare Conținut Web

Microtehnologie

Fie că este vorba de ecrane de tablete sau plăci de circuit pentru procesare – fără Gases for Life, care sunt utilizate ca gaze de umplere sau protectoare, nimic nu ar funcționa nici în lumea digitală, nici în cea analogică. Procesul Messer CoolSold reduce în mod considerabil costurile de energie și micșorează semnificativ emisiile de CO2  asociate cu producerea plăcilor cu circuite integrate, care sunt o componentă cheie într-o gamă largă de produse electronice.

Serviciu complet

Utilizarea gazelor în electronică, cum ar fi azotul pentru lipire, a fost practică standard pentru o lungă perioadă de timp. Messer oferă un pachet de servicii adaptat exact acestei aplicații. Avem o echipă de consultanță pentru domeniul asamblării circuitelor, care oferă servicii şi dincolo de furnizarea de gaze. Lucrăm cu companii electronice de vârf pentru a dezvolta noi tehnologii care acoperă întregul proces de producție, de la fabricarea semiconductorilor până la asamblarea circuitelor.

Eficienţă economică

Fiecare aplicație de proces este susținută de un studiu economic precis în avans care include, de exemplu, alegerea unei atmosfere adecvate de lipire (conținut de oxigen rezidual) și, în consecință, minimizarea  consumului de gaz.