Folosim cookie-uri pentru personalizarea conţinutului, pentru a recunoaşte vizitele repetate şi pentru a salva preferinţele, dar şi pentru analiza traficului de pe site. Prin continuarea navigării vă daţi acceptul pentru utilizarea lor. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să citiţi politica noastră de confidenţialitate.
Afișare Conținut Web

Siguranţa în transport

Transportul de gaze și echipamente sunt activități care implică cele mai multe riscuri în industria gazelor. Din acest motiv, Grupul Messer a semnat Carta Europeană a Siguranței Rutiere și, prin urmare, este obligat să pună un accent special pe siguranța transportului. Pe lângă legile și reglementările privind operarea unei flote de vehicule (standardul minim), Messer Grup a constatat că sa dovedit a fi de neprețuit să urmeze un plan propriu de siguranță în transport.

Un număr mare de șoferi care lucrează pentru Messer sunt angajaţi ai firmelor de transport colaboratoare, care sunt responsabile pentru formarea conducătorilor auto în conformitate cu specificaţiile ADR. În plus, Messer și-a elaborat propriul program de formare a conducătorilor auto, care este folosit pentru instruirea tuturor șoferilor. Principalele teme acoperite de instruire sunt:

  • Legi şi reglementări (ADR şi prevederi naţionale)
  • Condus defensiv şi economic
  • Aspecte tehnice (pericole specifice produselor, tehnologia vehiculelor şi cisternelor, verificări ale vehiculelor, tehnologia siguranţei)
  • Evitarea accidentelor
  • Ce este de făcut în caz de accident

Suplimentar, toţi şoferii primesc un manual personalizat în funcţie de aria de activitate (vehicule ce transportă gaze bulk sau butelii). Astfel, șoferul are acces imediat la toate informațiile importante legate de activitatea sa. În plus, specialiștii Messer se implică activ în îmbunătățirea siguranței transportului în toate organismele relevante ale Asociației Europene a Gazelor Industriale (EIGA) și, în mare măsură, și în asociațiile naționale.
Prin integrarea continuă a noilor descoperiri și experiențe în temele pentru instruire și în manualul şoferului, Messer Group contribuie, de asemenea, la o reducere constantă a numărului de incidente în transport.

Afișare Conținut Web

Transportul în siguranţă a buteliilor cu gaz