Folosim cookie-uri pentru personalizarea conţinutului, pentru a recunoaşte vizitele repetate şi pentru a salva preferinţele, dar şi pentru analiza traficului de pe site. Prin continuarea navigării vă daţi acceptul pentru utilizarea lor. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să citiţi politica noastră de confidenţialitate.
Afișare Conținut Web

Siguranţă pentru clienţi

Pentru că există o mare varietate a aplicaţiei gazelor, este foarte important pentru utilizatorii gazelor Messer să aibă garanţia integrităţii continutului de gaz, în special în sectoare precum medicina şi industria alimentară. Pe bateria MegaPack Messer folosim un sigiliu de umplere. Mai mult, Messer ValveGuard VG1 este aprobat pentru butelii de până la 45 de kilograme, echivalent cu o capacitate de 20 de litri.
După umplere, în câteva secunde sigiliul este prins strâns în poziţia închis, după care trebuie rupt pentru a fi conectat la un punct de consum. Dacă sigiliul este intact, aceasta înseamnă că recipientul sub presiune conține gazul Messer original. Suplimentar, ValveGuard aderă foarte bine şi poate fi folosit pe post de mâner în cazul buteliilor mici.

Regulamentul CLP

Industria gazelor trebuie să respecte reglementările europene privind substanțele chimice. Regulamentul CLP (clasificare, etichetare și ambalare) se bazează pe sistemul global armonizat (GLS) instituit de Națiunile Unite și se ocupă cu clasificarea, etichetarea și ambalarea substanțelor chimice.

Conform regulamentului CLP și a altor directive din domeniul transportului, buteliile și bateriile de gaze pure și amestecuri de gaze trebuie să aibă lipite pe ele etichete speciale. Messer Group utilizează CLP pentru gaze pure începând cu luna decembrie 2010. Conform prevederilor UE, de la sfârșitul lunii mai 2015 conformitatea cu regulamentul a devenit obligatorie și pentru amestecurile de gaze.

Afișare Conținut Web

Conectarea în mod corect a reductorului la butelia cu gaz