Folosim cookie-uri pentru personalizarea conţinutului, pentru a recunoaşte vizitele repetate şi pentru a salva preferinţele, dar şi pentru analiza traficului de pe site. Prin continuarea navigării vă daţi acceptul pentru utilizarea lor. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să citiţi politica noastră de confidenţialitate.
Afișare Conținut Web

Viziunea, Misiunea şi Valorile Messer

Tipic pentru Messer:

Lucrăm cu substanțe volatile și, totuși, păstrăm valori solide.

 

Politica Messer Group

Messer este o companie independentă condusă de familia deținătoare, care produce gaze industriale în special pentru pieţele din Europa și Asia. Acționăm în mod sustenabil pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri, pornind de la  responsabilitatea noastră colectivă față de oameni, mediu și progres.

 

Valorile noastre

Orientare către client Ne concentrăm asupra cerințelor individuale ale clienților noștri și îi ajutăm să-și  consolideze poziţia şi performanţa competitivă.

Orientare către angajați Instruim, dezvoltăm și promovăm angajați motivați, eficienți şi integri. Ne așteptăm la  inițiativă, lucru în echipă și responsabilitate.

Comportament responsabil Ne asumăm responsabilitățile noastre sociale față de angajați și societate:

•  Siguranță: suntem dedicați siguranței personalului nostru, a producției, manipulării și utilizării în  siguranță a produselor noastre.

•  Sănătate: am stabilit standarde de lucru care să asigure o bună sănătate și confort pentru fiecare persoană.

•  Mediu: în calitate de membru al societății, acordăm atenție protecției mediului.

Responsabilitate corporativă Prin gestionarea responsabilă a resurselor noastre și prin valorificarea aptitudinilor personalului creștem pe termen lung valoarea companiei noastre.

Excelență Competența profesională, inovația, deciziile rapide și flexibilitatea determină acțiunile noastre.

Încredere și respect reciproc Colaborarea noastră se bazează pe încredere, sinceritate, transparență și comunicare deschisă. Respectăm și acordăm atenţie obiceiurilor şi diferenţelor culturale și sociale din țările în care ne desfăşurăm activitatea.

Politica Messer Group
PDF (3,6MB)