Gaz de balon

BALOANE CU HELIU

Simplu, rapid și sigur - Baloane cu heliu de la Messer

UtilizareA baloaNelor cu heliu

Fie pentru o nuntă, un eveniment în club, ziua de naștere a unui copil, un mediu publicitar pentru o lansare de afaceri, un eveniment publicitar sau un festival în oraș, baloanele sunt populare nu numai în rândul copiilor și tinerilor, dar atrag și o atenție impresionantă a presei. Baloanele creează o atmosferă fantezistă, plină de viață și veselă pentru a vă stimula evenimentul, pe care îl veți prețui multă vreme de acum încolo. Cu baloanele noastre cu heliu puteți fi sigur că baloanele decolează cu adevărat!

BALOANE CU HELIU - CÂTE BALOANE POT UMPLE?

Butelia cu heliu de la Messer este ușor și sigur de utilizat. Heliul este un gaz inert incolor, mult mai ușor decât aerul, dar presiunea din butelii necesită o atenție deosebită. Heliul pentru baloane este încărcat în butelii la o presiune de 200 bar. Ogiva buteliilor de heliu pentru baloane este maro. Messer oferă heliu pentru baloane în butelii cu următoarele dimensiuni:

BALOaNe cu HELIU – CE GREUTATE POATE SUSțINE UN BALON?

Greutatea specifică a heliului în condiții normale de mediu este de aproximativ 0,18 kg/m3, în timp ce cea a aerului este de aproximativ 1,21 kg/m3. Diferența dintre acestea înseamnă că există o flotabilitate teoretică de aproximativ 1 g per litru de heliu. În cazul baloanelor cu heliu, flotabilitatea adecvată este garantată dacă greutatea balonului și a accesoriilor (snur, etichete) este mai mică de aproximativ 0,5 până la 0,6 g per litru de volum al balonului. Cel mai des folosită măsură pentru a indica dimensiunea baloanelor este diametrul (d) în cm. Volumul (V) în litri se calculează apoi după cum urmează: V (litri) = (0,524/1000) x (d (în cm))3. Ca atare, un balon sferic cu un diametru de 30 cm are un volum de 14,1 litri și o flotabilitate suficientă pentru o greutate de aproximativ 7 până la 8,5 g. Baloanele in forma de pară cu un diametru egal au un volum ceva mai mare. Pentru baloane mai mari sau echipamente de zbor, flotabilitatea trebuie calculată individual.

SFAT GENERAL

În cele ce urmează, am dori să oferim câteva sfaturi generale în utilizarea heliului pentru baloane:

  • În cazul baloanelor din latex, gazul scapă prin pereții balonului în aproximativ 14 până la 16 ore; prin urmare, baloanele din latex trebuie umplute imediat înainte de evenimentul planificat.
  • Este permisă utilizarea heliului pentru baloane în încăperi, dar asigurați-vă că există o ventilație adecvată.
  • Nu inhalați direct heliul din balon. Deși heliul nu este toxic, el înlocuiește oxigenul vital din plămâni!
  • Folosirea hidrogenului în locul heliului  este interzisă din motive de siguranță!

INVITAŢIE DE DESCĂRCARE

Vă rugăm să selectați pliantele pe care doriți să le descărcați.

Contactează-ne

Contactează-ne

Alege o acțiune

Gaze speciale

Gaze speciale

Aveți standarde ridicate? Și noi, de asemenea. Gaze speciale de la Messer

Download Files Portlet

Invitatie de descarcare

Vă rugăm să selectați pliantele pe care doriți să le descărcați.

Descărcare selecție