Folosim cookie-uri pentru personalizarea conţinutului, pentru a recunoaşte vizitele repetate şi pentru a salva preferinţele, dar şi pentru analiza traficului de pe site. Prin continuarea navigării vă daţi acceptul pentru utilizarea lor. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să citiţi politica noastră de confidenţialitate.
Afișare Conținut Web

Gaze pentru industria alimentară

Asigurarea prospețimii și calității

Calitate de lungă durată, atractivitate vizuală, prospețime spumantă - gazele prezintă o varietate de atribuţii în industria alimentară. Scopul principal al acestor aplicații este păstrarea calității existente a produsului. Aceasta înseamnă faptul că gazele sunt deseori folosite în faza de producție. Aplicațiile tipice includ congelarea și ambalarea, răcirea în timpul proceselor de amestecare și carbonatarea băuturilor.

Messer dezvoltă în mod constant noi aplicații pentru industria alimentară. Un exemplu este Variomix®, utilizat pentru controlul rapid și precis al temperaturii produsului în timpul proceselor de amestecare; altul este VarioSol®, utilizat pentru obţinerea de produse sub formă de pulbere, sau "Siber System", un sistem de refrigerare flexibil și inovator utilizat pentru asigurarea lanțului logistic rece pentru produse proaspete și congelate.

Gourmet este numele sub care Messer comercializează gaze pure și amestecuri de gaze pentru industria alimentară. Aceste gaze îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și respectă toate prevederile legale europene privind produsele alimentare, precum și cerințele HACCP.

Pentru mai multe informaţii despre produsele de interes vă rugăm să consultaţi fişele tehnice:

Gourmet C Dioxid de carbon

Gourmet N Azot

Gourmet O Oxigen

Gourmet A Argon

Gourmet N80

80% Azot
20% Dioxid de carbon

Gourmet N70

70% Azot
30% Dioxid de carbon

Gourmet O70

70% Oxigen
30% Dioxid de carbon

Gourmet N50

50% Azot
50% Dioxid de carbon

Gourmet Vinocor

95% Azot
5%   Dioxid de carbon