Folosim cookie-uri pentru personalizarea conţinutului, pentru a recunoaşte vizitele repetate şi pentru a salva preferinţele, dar şi pentru analiza traficului de pe site. Prin continuarea navigării vă daţi acceptul pentru utilizarea lor. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să citiţi politica noastră de confidenţialitate.
Afișare Conținut Web
Afișare Conținut Web

Echipaţi conform cerinţelor dumneavoastră

În beneficiul clienţilor nostri, portofoliul de gaze al Messer este completat cu o gamă largă de produse conexe, în sistemul "totul din acelaşi loc".

Astfel, în gama de produse sunt incluse:

Echipamente pentru tehnologia oxi-gaz (sudură, tăiere, brazare, încălzire şi îndreptare cu flacără):

  • Reductoare de presiune
  • Echipamente pentru debitare
  • Dispozitive de siguranţă (opritoare de flacără, cuple rapide, duze etc.)

Pentru a comanda unul sau mai multe echipamente pentru gaze tehnice vă rugăm să descărcaţi formularul de comanda, să completaţi câmpurile marcate cu roşu, să-l salvaţi şi apoi să-l transmiteţi la adresa de e-mail vanzari.echipamente@messer.ro. În cel mai scurt timp veţi fi contactat pentru finalizarea comenzii.

Pentru alte tipuri de echipamente nu ezitaţi să ne contactaţi la aceeaşi adresa de e-mail în vederea obţinerii unei oferte.

Echipamente pentru gaze speciale

De asemenea, putem oferi soluţii complete de echipare a buteliilor pentru gaze speciale, inclusiv servicii de consultanţă şi execuţie reţele de distribuţie. Armăturile sunt fabricate de o subsidiară a Grupului Messer. Pentru mai multe informaţii vă invităm să vizitaţi www.spectron.de

Pentru siguranţa dumneavoastră vă invităm să urmăriţi materialul de mai jos, în care puteţi vedea cum se racordează în mod corect o butelie cu gaz.