CANGAS

CANGAS

Dozele de unică folosință cu gaze, portabile, pentru cantități mici

CANGAS – SOLUȚIA PRACTICĂ 

Gazele de înaltă puritate și amestecurile de gaze sunt fabricate în mod obișnuit în butelii din oțel sau aluminiu, de 10 sau 50 de litri. Pentru multe aplicații, aceste forme de livrare s-au dovedit a fi cea mai bună soluție în ceea ce privește cantitatea de gaz furnizată și modul de utilizare.
Cu toate acestea, în aplicații speciale sunt necesare doar cantități mici de gaz și este incomodă utilizarea unei butelii grele din oțel. În astfel de cazuri, o mare parte din gaz va rămâne neutilizat. Tot ce este necesar este o doză compactă și ușoară.
În astfel de aplicații, Messer oferă doze sub presiune, denumite CANgas. Aceste doze de gaz sunt mici, ușoare, la îndemână și pot fi depozitate aproape peste tot. Manipularea dozelor de gaz este extrem de simplă și aveti asigurată doar cantitatea necesară de gaz. Toate dozele de gaz furnizate de Messer nu pot fi reumplute, astfel încât să poată fi aruncate după utilizare. Dozele sunt fabricate din aluminiu, fãcându-le uşoare si compatibile cu toate componentele comune, chiar si cu cele reactive.

Messer oferă o gamă largă de gaze pure și amestecuri de gaze în diferite tipuri de doze. Amestecurile de gaze de testare sunt livrate cu un certificat de conformitate care este lipit pe recipient. Acesta conține informații despre compoziția exactă, toleranțele și stabilitatea amestecului de gaze. În funcție de amestecul de gaze, se poate furniza și un certificat individual de analiză. . 
Pentru extragerea gazelor din doze se folosesc echipamente speciale. 


CANGAS DOZE DE ÎNALTĀ PRESIUNE

Sunt disponibile și recipiente de înaltă presiune cu o capacitate de 34, 58 și 110 litri de gaz. Sunt potrivite pentru gaze pure, toxice și corozive și pentru amestecuri de gaze. Robinetul de închidere încorporat este prevăzut cu un racord industrial 5/8” 18UNF (C10).

Regulatoarele au un manometru de presiune integrat (cu valoarea presiunii fixată din fabrică) și un manometru primar, care indică presiunea din recipient. Pentru recipientele de înaltă presiune sunt disponibile urmãtoarele tipuri :

Regulatorul de presiune S70, care este optimizat pentru aplicații de laborator și de teren
• design compact, ușor
• presiune de ieșire stabilită din fabrică de 4,13 bar
• debit fix setat din fabricã, opţional de la 0,25 la 7 l/min
• disponibil în alamă sau oțel inoxidabil

S75 este echipat cu un selector de debit (10 poziții) care permite 3 debite maxime diferite pe iesire (3, 5 sau 15 l/min
• presiune de ieșire stabilită din fabrică de 3,5 bar
• supapă de siguranţă integrată
• disponibil numai în alamă


APLICAŢII CANGAS

Gazele de testare sunt utilizate, de exemplu, pentru verificarea senzorilor care monitorizează valorile prag ale gazelor toxice și inflamabile în zonele periculoase sau sa porneasca o alarma atunci când sunt eliberate substanțe periculoase pentru mediu. Senzorii sunt de obicei testați la fața locului folosind un gaz de testare adecvat. Sunt utilizate de exemplu în controlul emisiilor de evacuare a automobilelor (amestec de gaze Lambda) sau în analiza gazelor din sânge, unde sunt necesare cantități mici de gaz. Dozele de gaz oferă, de asemenea, avantaje în cercetare și dezvoltare.

Fiecare aplicație are cerințe specifice privind gazele și amestecurile de gaze utilizate și sistemele optime de extragere. Multe gaze pure și amestecuri sunt disponibile pentru livrare imediată din stoc. Oricare ar fi condițiile, suntem bucuroși să vă sprijinim
 

Gaze speciale

Gaze speciale

Aveți standarde ridicate? Și noi, de asemenea. Gaze speciale de la Messer

Contactează-ne

Contactează-ne

Alege o acțiune

Download Files Portlet

Invitatie de descarcare

Vă rugăm să selectați pliantele pe care doriți să le descărcați.

Descărcare selecție