Breadcrumb

Gaze de Inalta Puritate

GAZE DE ÎNALTĂ PURITATE

De la Argon la Xenon- Portofoliul extins de gaze de înaltă puritate de la Messer

GAMĂ COMPLETĂ DE GAZE DE ÎNALTĂ PURITATE

De la „A” pentru argon la „X” pentru xenon, Messer oferă o gamă largă de gaze de înaltă puritate. Acestea variază de la „gazele din aer” (azot, oxigen și argon), dioxid de carbon, monoxid de carbon, hidrogen și gaze nobile (heliu, neon, kripton și xenon) până la cele mai importante gaze organice (de exemplu, metan, etan, etilenă, acetilenă etc.) și gaze anorganice (de exemplu, amoniac, clor, dioxid de sulf etc.).


ĪNCREDERE ĪN CALITATEA PRODUSULUI

Calitatea fiabilă a produsului este cea mai importantă proprietate a gazelor de înaltă puritate. Prin urmare, un management strict al calității este esențial. Asigurăm cu exactitate calitatea materiilor prime și a etapelor de producție și verificăm conformitatea cu specificațiile acestora. În funcție de procesul de umplere și de specificațiile de calitate, măsurătorile de control variază de la analiza loturilor până la analiza individuală a buteliei. Aplicația individuală definește cerințele de calitate ale gazului. Datorită varietății extreme de aplicații și specificațiilor corespunzătoare de puritate ale gazului și ale cantității maxime de impurități perturbatoare, Messer oferă gaze de înaltă puritate în mai multe grade de calitate.


DE LA BUTELII MICI LA ALIMENTAREA VRAC

In functie de tipul de gaz, de calitatea si de cantitatea solicitatã, Messer oferã diverse modalitãţi de livrare. Acestea variază de la butelii mici până la baterii cu o presiune de umplere de până la 300 de bari sau chiar la furnizarea în vrac. Experții noștri sunt bucuroși să vă ajute în găsirea metodei de livrare optime pentru cerințele dumneavoastră specifice.


EXEMPLE ALE GAMEI NOASTRE DE PRODUSE

Aici puteți găsi cele mai comune gaze de înaltă puritate:

Contactează-ne

Contactează-ne

Alege o acțiune

GAZE DE ÎNALTĂ PURITATE

Gaze speciale

Gaze speciale

Aveți standarde ridicate? Și noi, de asemenea. Gaze speciale de la Messer

Download Files Portlet

Invitatie de descarcare

Vă rugăm să selectați pliantele pe care doriți să le descărcați.

Descărcare selecție