Breadcrumb

Gaze Electronice de Specialitate

Gaze Electronice de Specialitate

Gaze de înaltă calitate pentru industria electronică

O GAMA LARGĀ DE GAZE ELECTRONICE DE SPECIALITATE

Creșterea globală a cererii de dispozitive electronice în diferite segmente necesită fabricarea de cipuri semiconductoare, cu până la 1000 de etape de proces distincte. Precizia sofisticată în producție, precum și calitatea maximă a materiilor prime utilizate sunt, prin urmare, cruciale în fiecare pas al procesului de fabricație, de la producția de plachete de siliciu până la stratul final de pasivizare al microcipului finit. Messer oferă întreaga gamă de gaze în vrac de înaltă puritate, precum și o gamă largă de gaze electronice speciale (ESG) pentru etapele extinse ale procesului din segmentele relevante ale producției de semiconductori, display-uri, LED-uri și solare.


CALITATEA PRODUSULUI ȘI APROVIZIONARE DE INCREDERE

Industria electronică – și în special piața semiconductoarelor – este una dintre cele mai diverse, competitive și în creștere piețe la nivel mondial. Datorită lanțului de aprovizionare strict pentru producția de electronice, precum și a complexității sale provocatoare, o aprovizionare stabilă și fără probleme de materii prime de înaltă calitate este crucială și esențială. Messer este un partener competent și un furnizor de încredere pentru gaze electronice speciale, capabil să ofere clienților noștri gaze ultra-pure apropiate de cerințele lor individuale. Messer demonstrează un nivel profund de expertiză în dezvoltare, producție și analiză, permite o aprovizionare de încredere, precum și timpi de livrare rapizi, fiind în același timp un distribuitor competent și receptiv pentru gaze electronice speciale.


CILINDRI, REZERVOARE DE DEPOZITARE, APROVIZIONARE IN VRAC LA SANTIER

Messer acoperã întreaga gamă de livrare, de la cilindri mici peste rezervoare de stocare până la sistemul de alimentare în vrac la fața locului. Suntem încântați să vă ajutăm în găsirea metodei de livrare optime pentru aplicațiile și cerințele dumneavoastră specifice. Oferim în special, un model la fața locului pentru a produce hidrogen (H2) ecologic, regenerabil și, prin urmare, curat, lăsând o amprentă verde pentru viitoarele aplicații din industria electronică.


PRODUSE

• PROTOXID DE AZOT, N2O

• TETRAFLUOROMETAN, CF4

• OCTAFLUOROPROPAN, C3F8

Contactează-ne

Contactează-ne

Alege o acțiune

Gaze speciale

Gaze speciale

Aveți standarde ridicate? Și noi, de asemenea. Gaze speciale de la Messer