Revised Application technology cooling in the Food & Beverages sector - Ice Cream

Cooling during ice cream production

Quick cooling for high quality products

MESSER SOLUTION

The products can be cooled with liquid gases, preferred gases being liquid nitrogen or liquid carbon dioxide. 

Advantages:

  • Lower energy costs
  • Easy to integrate into existing plant
  • Avoids ice and fog
  • No condensation on pipelines
  • Constant gas temperature

Revised Customer process cooling in the Food & Beverages sector - Ice Cream

Cooling of ice cream

Cryogenic gases cool down the mix temperature before the next processing step.

Contactează-ne

Contactează-ne

Alege o acțiune

Formular

Action form

Eroare la procesarea înregistrării. Verificați de două ori informațiile introduse.
Făcând click pe acest buton acceptați politica GDPR a Messer Group. Acest acord poate fi revocat oricând.

Contactează-ne

Contactează-ne

Alege o acțiune

Formular

Action form

Eroare la procesarea înregistrării. Verificați de două ori informațiile introduse.
Făcând click pe acest buton acceptați politica GDPR a Messer Group. Acest acord poate fi revocat oricând.