Breadcrumb

Informații pentru clienți

Informații pentru clienți

Informare către clienții și partenerii noștri

Dragi parteneri de afaceri, doamnelor și domnilor,

Vă rugăm să rețineți informațiile noastre despre cum menajăm situația infecției cu coronavirus (COVID-19):

Pentru Messer, sănătatea și siguranța angajaților și partenerilor noștri de afaceri, precum și comportamentul responsabil, sunt elemente cheie ale culturii noastre corporative. Prin urmare, am implementat măsuri extinse pentru protejarea sănătății angajaților și partenerilor noștri – acolo unde este posibil, angajații noștri lucrează în prezent de acasă sau separați fizic. În acele zone în care acest lucru nu este fezabil, am trecut parțial la lucrul pe mai multe schimburi. Sperăm că acest lucru ne va ajuta să asigurăm cât mai mult sănătatea angajaților și partenerilor noștri, să ajutăm la prevenirea răspândirii virusului și să menținem în același timp o desfășurare normală a operațiunilor. Cu toate acestea, în cazul în care apar dificultăți sau întârzieri în punerea în aplicare a livrărilor sau serviciilor, vă vom informa, pe cât posibil, într-un timp eficient.

Echipele de pandemie, din toate companiile noastre, se asigură că autoritățile sanitare sunt sprijinte pentru prevenirea sau întârzierea răspândirii coronavirusului și că, furnizarea de cantități semnificativ crescute de gaze medicale, în special oxigen, este asigurată.

În calitate de partener de afaceri și, de asemenea, ca membru al comunității internaționale, ne-am angajat să facem tot posibilul și să lucrăm solidar cu toți partenerii noștri în acest moment dificil.

Dacă doriți să primiți informații detaliate despre cum gestionăm această situație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa info@messergroup.com.

Dacă achiziționați gaze de la noi în recipiente sub presiune (butelii de gaz), vă rugăm să ne informați imediat dacă buteliile nostre de gaz au intrat în contact cu persoane infectate.

 

Mulțumim pentru colaborare,

Echipa Messer