Detectia Scurgerilor

Detectia Scurgerilor

Heliu - gazul optim pentru detectarea scurgerilor

DETECȚIA SCURGERILOR

Testele de scurgere sunt esențiale în multe industrii de producție. Aceste metode sunt utilizate pentru a verifica etanșeitatea unui sistem, de ex. un schimbător de căldură sau un aparat de aer condiționat și pentru a localiza scurgerile. În special în producția automată, testele de scurgere sunt integrate pe scară largă. Cerințele pentru gazele de detectare ale scurgerilor sunt diverse. Ele trebuie să fie prietenoase cu mediul, să nu fie dăunătoare pentru oameni, să fie ușor disponibile, ușor de detectat în aerul ambiant și să fie accesibile.


HELIU – GAZUL PERFECT DE TESTARE AL SCURGERILOR

Astăzi, detectarea scurgerilor cu heliu este o practică obișnuită. Acest gaz nobil poate fi detectat cu ușurință datorită concentrației atmosferice scăzute de numai 5 ppm. În plus, heliul este inert, netoxic, neinflamabil și are o viteză mare de difuzie. Toate aceste proprietăți dovedesc că heliul este elementul perfect de alegere a gazului folosit pentru testarea scurgerilor.

Dincolo de heliu, devin mai importante testele de scurgere cu detectoare de hidrogen, în care se folosește un amestec gazos de 5% hidrogen în azot.

Messer oferă gaze pentru detectarea scurgerilor. Experții noștri vor fi bucuroși să vă sprijine în găsirea produsului optim pentru cerințele dumneavoastră specifice.

Gaze speciale

Gaze speciale

Aveți standarde ridicate? Și noi, de asemenea. Gaze speciale de la Messer

Contactează-ne

Contactează-ne

Alege o acțiune