Aplicatii Analitice

Aplicatii Analitice

Gaze de proces şi de calibrare pentru aplicaţii analitice

APLICAŢII ANALITICE

Domeniul de aplicare analitică este extrem de divers. Fie că sunt utilizate pentru monitorizarea calității produselor alimentare, testarea motoarelor în industria auto, procesele de control în industria chimică sau farmaceutică, sau în medicină, metalurgie sau monitorizarea mediului, metodele analitice asigură controlul procesului, asigurarea calității și chiar conformitatea cu reglementările legale de pretutindeni.

Metodele folosite sunt la fel de diverse ca și domeniile lor de aplicare. Cromatografia gazoasă sau monitorizarea este utilizată în zilele noastre în controlul mediului sau al procesului; produsele alimentare și apa potabilă sunt controlate de ICP; iar aliajele metalice sunt analizate cu ajutorul spectrometriei de eroziune prin scânteie. Multe dintre aceste metode necesită gaze de puritate ridicată sau amestecuri de gaze, precum și gaze de referință de înaltă precizie pentru calibrare.

Limitele de detecție, acuratețea analitică atinsă și fiabilitatea rezultatelor depind adesea de calitatea gazelor utilizate. Messer oferă o gamă largă de gaze de înaltă puritate, amestecuri standard și amestecuri de gaze personalizate care îndeplinesc toate criteriile de performanță cerute.


GAZE DE PROCES ŞI GAZE DE DETECŢIE

Cromatografia este utilizată pe scară largă pentru a analiza amestecuri de substanțe lichide gazoase sau volatile. În funcție de tipul și sensibilitatea detectorului instalat, impuritățile gazelor utilizate joacă un rol semnificativ. Pentru a obține o bază optimă pentru o analiză fiabilă, Messer oferă diferite tipuri de gaze, respectiv amestecuri, cu puritatea corespunzătoare fiecărui sistem de detectare.

În spectroscopia atomică, o varietate de gaze și amestecuri de gaze diferite sunt utilizate pentru a opera tehnologia particulară de măsurare. În funcție de metoda analitică folositã, Messer furnizează gaze de proces în diferite grade de puritate.


GAZE DE CALIBRARE

Pe lângă operarea măsurătorilor analitice, instrumentele trebuie, de asemenea, să fie calibrate pentru a determina concentrația exactă a componentelor dorite. Messer oferă gaze de calibrare care sunt fabricate conform specificațiilor clienților noștri. Putem furniza certificate de acreditare conform EN ISO/IEC 17025 și EN ISO 17034 pentru diferite amestecuri de gaze individuale.

Contactează-ne

Contactează-ne

Alege o acțiune

Gaze de Proces Pentru Cromatografie

Asset Publisher

Gaze speciale

Gaze speciale

Aveți standarde ridicate? Și noi, de asemenea. Gaze speciale de la Messer

Download Files Portlet

Invitatie de descarcare

Vă rugăm să selectați pliantele pe care doriți să le descărcați.

Descărcare selecție