Livrare vrac

Livrare vrac

Concepte de livrare vrac - Instalațiile clienților - Rezervoare de stocare gaze lichefiate - Rezervoare de stocare gaze comprimate - Opțiuni de telemetrie - Oferte comerciale

LIVRARE VRAC A OXIGENULUI, AZOTULUI, ARGONULUI, HELIULUI, HIDROGENULUI SAU DIOXIDULUI DE CARBON

CONCEPTE DE LIVRARE VRAC

Cea mai economică modalitate de livrare a gazului pentru cantități medii și mari. Gazele sunt transportate în formă lichidă sau comprimată într-un container dedicat, pe cale rutieră sau feroviară. Messer operează o flotă de cisterne criogenice dedicate pentru lichide criogenice precum oxigenul, azotul, argonul sau dioxidul de carbon. Cu trailerele de gaze comprimate se livrează heliu și hidrogen. Pentru anumite întrebuințări specifice, au fost implementate procese speciale și programe suplimentare de trasabilitate. De exemplu, pentru transportarea gazelor medicinale și alimentare se aplică cerințele legale adecvate.

În fiecare zi sunt întocmite rutele de livrare a produselor, pe baza datelor furnizate de telemetrie și a celor privind consumul: autocisternele preiau produsul de la fabrică și îl livrează la clienți. Obiectivul este să asigurăm aprovizionarea continuă a produsului, astfel încât clienții noștri să se concentreze pe activitățile lor de afaceri și să aibă asigurarea că gazul va fi disponibil la locațiile lor.

INSTALAȚIILE CLIENȚILOR - REZERVOARE CRIOGENICE

La locația clientului, Messer propune un recipient de stocare proiectat pentru a îndeplini cerințele dvs. de aprovizionare cu gaz. Pentru a putea proiecta o instalație de livrare adecvată, înainte trebuie să se răspundă la următoarele întrebări:
 

  • Ce se dorește a se stoca? 

  • Este necesar un concept de rezervă?

  • Aveți nevoie de un evaporator pentru a transforma produsul din fază lichidă în fază gazoasă?

  • Aveți cerințe speciale privind presiunea?

  • În ce zonă pot fi instalate rezervoarele de stocare pentru a respecta cerințele legale la locația dvs.?

  • Ce măsuri suplimentare de siguranță trebuie implementate pentru a vă proteja angajații?

  • Este sistemul de aprovizionare cu gaz integrat în conceptul dvs. de alarmare?

  • Ce tip de program de instruire este necesar pentru angajații dvs.?

INSTALAȚII LA CLIENȚI - REPARAȚII ȘI MENTENANȚĂ

Messer nu montează doar instalații la clienți, ci oferă și serviciile de mentenanță și reparații necesare în conformitate cu ultimele reglementări și cerințe legale. De asemenea, Messer va propune o schimbare a configurării în cazul în care profilul de consum și alte aspecte ale livrării ar necesita un concept de aprovizionare revizuit.

OPȚIUNI DE TELEMETRIE

Clienții noștri se așteaptă la aprovizionare de încredere cu privire la comenzi și termene-limită, indiferent de metoda de livrare. În cazul în care consumul dvs. este neregulat, soluția de telemetrie Messer ar putea fi o opțiune bună. Contactați-ne, ne va face plăcere să găsim împreună soluția cea mai bună pentru cerințele dvs.

PRODUCEREA GAZELOR LA FAȚA LOCULUI

PRODUCEREA GAZELOR LA FAȚA LOCULUI

Concepte de aprovizionare la fața locului - Instalațiile clientului - Rezervoare de stocare gaz lichefiat pentru rezervă - Opțiuni de telemetrie - Soluții la cheie – Recomandări (Consilire) privind tehnologia aplicată - Oferte comerciale

Servicii privind azotul lichid

Servicii privind azotul lichid

Contactează-ne

Contactează-ne

Alege o acțiune