Precizări legale

Precizări legale

Responsabilitate pentru conţinut    

Conţinutul site-ului nostru a fost dezvoltat şi elaborat de către noi cu mare grijă. Nu ne asumăm răspunderea pentru precizia, completitudinea sau calitatea conţinutului. În calitate de furnizor de servicii, suntem responsabili pentru propriul conţinut pe acest site în conformitate cu paragraful 7, Secţiunea 1 din Legea germană cu privire la serviciile Telemedia (Telemediengesetz) şi legile cu aplicabilitate generală. Cu toate acestea, în conformitate cu paragrafele de la 8 la 10 din Legea germană cu privire la serviciile Telemedia nu suntem obligaţi ca în calitate de furnizor de servicii, să monitorizăm informaţii legate de terţe părţi sau stocate de aceştia, sau să verificăm astfel de informaţii pentru circumstanţe care ar indica activitate ilegală. Obligaţiile de a elimina sau de a bloca utilizarea informaţiilor în conformitate cu legile cu aplicabilitate generală nu sunt afectate de acest lucru. Răspunderea în această privinţă este posibilă doar din momentul conştientizării unei încălcări specifice a legii. Vom îndepărta imediat orice astfel de conţinut imediat după constatarea încălcărilor legii corespunzătoare.       

Link-uri

Site-ul nostru conţine link-uri către site-uri externe ale unor terţe părti, al căror conţinut este în afara controlului nostru. Nu suntem responsabili pentru conţinutul site-urilor corespunzătoare acestor link-uri şi nu le prezentăm pe acestea ca fiind ale noastre. Prin urmare, se exclude răspunderea pentru conţinutul terţelor părţi. Furnizorul sau operatorul respectiv al site-ului prezentat este întotdeauna responsabil pentru conţinutul respectivelor site-uri prezentate. Cu toate acestea, site-urile nu prezentau conţinut ilegal la momentul includerii link-urilor. Fără a exista dovezi concrete privind orice faptă ilegală, nu este rezonabil să se întreprindă activitate de monitorizare permanentă a conţinutului site-urilor prezente. Dacă totuşi apar încălcări ale legii, vom elimina imediat astfel de link-uri.       

Drepturi de autor

Bazele de date electronice, textele, imaginile, elementele grafice, dispunerea şi orice alt conţinut din acest site sunt protejate de legea privind drepturile de autor. Contribuţiile terţelor părti sunt desemnate ca atare. Reproducerea, distribuţia, editarea sau alt mod de utilizare care nu este în mod expres permis de legea privind drepturile de autor necesită acordul nostru scris. Această prevedere se aplică şi pentru conţinutul prezentului site care este plasat pe site-uri ale unor terţe părţi sau care este reprodus în orice alt fel. Descărcarea de materiale şi realizarea de copii de pe acest site sunt permise doar pentru scopuri non-comerciale. Operatorii site-ului depun întotdeauna toate eforturile pentru a respecta drepturile de autor pentru alte părţi şi/sau pentru a utiliza lucrări produse de ei sau care sunt de tip freeware.        

Drepturile de autor pentru fotografiile de presă

Fotografiile de presă ale Messer care sunt disponibile pentru a fi descărcate pe site-ul nostru pot fi folosite doar pentru scopuri jurnalistice în legatură cu raportarea editorială sau ştiinţifică. Drepturile de autor pentru astfel de imagini aparţin complet Messer. Imaginile care sunt folosite, alterate, distribuite şi/sau prelucrate electronic pentru scopurile specificate mai sus trebuie să conţină specificaţia sursei. Utilizarea comercială pentru terţe părti - în orice formă - nu este permisă. Utilizarea fotografiilor de presă este gratuită. În schimb, vom solicita să ne trimiteţi un exemplar al publicaţiei printate şi, în cazul unui material video şi electronic, o scurtă notificare.

TOATE DREPTURILE DE AUTOR SI DESIGN SUNT IN RESPONSABILITATEA 

 

MESSER SE & CO. KGAA

Messer SE & Co. KGaA
Messer-Platz 1
65812 Bad Soden am Taunus
Germany

Phone: +49 6196 7760-0
Fax: +49 6196 7760-442
E-mail: corporate.office@messergroup.com

Registered Office: Sulzbach (Taunus), Germany
Court of Registration: Amtsgericht Frankfurt am Main, HRB 123982   
Chairman of the Supervisory Board: Dr. Jürgen Heraeus

 SI FILIALA LOCALA

 1. MESSER ROMANIA GAZ SRL
  Str. Drumul intre Tarlale nr.102-112
  RO-032982, Bucureşti, Sector 3
  Tel.: +40 21 327 36 24
  Fax: +40 21 327 36 26

 1. Ne puteti contacta la:
  mrg@messer.ro

Copyright© 2021 Messer SE & Co. KGaA. All rights reserved.

Precizări legale