Servicii

Servicii

Servicii electronice - Servicii de mentenanță - Informații privind produsele - Consultanță privind aplicațiile - Instruire privind siguranța - Probe tehnologice la client - Cercetare și dezvoltare internă

SERVICII PENTRU O UTILIZARE MAI SIGURĂ ȘI MAI FACILĂ A GAZELOR

Indiferent că este vorba de un proces de achiziție mai simplu, servicii electronice, o întrebare cu privire la cea mai apropiată locație pentru livrarea gazelor dvs., transparența graficului de livrări, specificațiile produsului, detalii de siguranță a transportului și manipulării, întreținerea instalațiilor de alimentare cu gaze sau întrebări și recomandări generale privind gazele, Messer vă oferă un serviciu digital, o instruire sau o conversație personală, pentru a găsi răspunsuri la întrebările dvs.

MENTENANȚA ECHIPAMENTELOR DE ALIMENTARE CU GAZE

Mentenanța instalațiilor dvs. are mai multe avantaje:

 • Intervenția unui tehnician expert, instruit și autorizat pentru a controla și întreține echipamente specifice de gaze industriale.

 • Posibila participare și instruire a reprezentantului clientului în timpul intervenției programate în comun.

 • Controlarea bunei funcționări și a condițiilor de securitate ale echipamentelor instalate la locația dvs., proprietatea dvs. sau furnizate de Messer. 

În cazul unor anomalii și/sau piese defecte, recomandări și stabilirea costurilor intervențiilor care urmează a fi planificate.

 • Verificarea conformității cu obligațiile legale și normativele referitoare la utilizarea echipamentelor de presiune

 • Sfaturi și recomandări pentru asigurarea siguranței operatorilor și potențialilor vizitatori.

 • Control superior al costurilor asociate cu defecțiunile.

 

INSTRUIRE: CUNOAȘTEREA ȘI OPERAREA ÎN SIGURANȚĂ A GAZELOR

Toate gazele sunt potențial periculoase. Pentru Messer, este esențial să garanteze siguranța tuturor părților interesate, clienților, angajaților, partenerilor și furnizorilor de servicii atunci când manevrează gazele noastre.

De aceea Messer oferă tuturor clienților săi instructaje privind utilizarea în siguranță a gazelor, pentru a înțelege riscurile principale asociate cu aceste produse și a afla care sunt cele mai bune practici și măsurile de prevenție aplicabile.

În funcție de cerințele clienților, sunt oferite module diferite adaptate la tipurile diferite de utilizare a gazelor noastre și la toate sectoarele de activitate. Exemple de asemenea pachete sunt:

 • Gaze industriale - Manipulare și siguranță

 • Gaze industriale - Manipulare, siguranță și implementare

 • Azot lichid în rezervoare mobile - Manipulare, siguranță și implementare

 • Gaze alimentare - Manipulare, siguranță și implementare

 • Gheață carbonică - Siguranță în producție, manipulare și transport

 • Gaze de analiză și amestecuri standard - Manipulare, siguranță și implementare

FIȘE CU DATE DE SECURITATE ȘI FIȘE TEHNICE DE PRODUS

La acest link veți găsi toate fișele tehnice. Dacă aveți acces la soluțiile noastre de servicii de comandă electronică, puteți accesa imediat fișele tehnice pentru produsele pe care le-ați comandat. Puteți folosi această funcție în caz că nu găsiți fișele tehnice furnizate cu ocazia primei livrări.

SERVICII ELECTRONICE: SOLUȚII DIGITALE DE FACILITARE A GESTIONĂRII ACHIZIȚIEI DE GAZE

Serviciile electronice ale Messer vă fac munca mai ușoară - online, ca aplicație sau e-mail personalizat. Serviciile electronice vă permit să vă accelerați procesele de achiziții, să vă gestionați cu ușurință stocurile de gaze și să vă reduceți căutarea pentru gaze și soluții privind tehnologiile aplicate. Puteți beneficia de toate aceste avantaje indiferent că sunteți la birou sau pe teren. Avantaje suplimentare ale serviciilor electronice ale Messer: contribuie la economisirea costurilor și protejarea mediului, printre altele, prin eliminarea hârtiei. În timpul dezvoltării serviciilor electronice, funcționalitatea clară și operarea intuitivă au fost foarte importante pentru noi. În plus, deschiderea noastră pentru situații speciale asigură că serviciile electronice de care beneficiați sunt personalizate pentru dvs. Acestea sunt disponibile printr-o aplicație, prin intermediul website-ului nostru sau prin interfața de date a sistemului de planificare Messer pentru schimbul de date electronice (EDI).

SOLUȚII DE TELEMETRIE ȘI GESTIONAREA STOCURILOR

Suplimentar de furnizarea de gaze, clienții noștri se pot baza pe servicii adaptate la necesitățile lor și la utilizarea zilnică a gazelor. În acest sens, oferim o soluție de telemetrie.

Este un serviciu complet care permite clienților:

 • să-și gestioneze aprovizionarea și să anticipeze riscurile unei defecțiuni;

 • să-și monitorizeze și analizeze consumul;

 • să asigure monitorizarea tehnică a echipamentelor Messer instalate la locațiile lor.

Telemetria este adaptabilă:

 • la rezervoare de gaze lichefiate vrac criogenice.

 • la instalațiile cu comutare pentru butelii sau baterii de gaze comprimate.

SOLUȚII DE GESTIONARE A STOCURILOR

În afară de telemetrie, Messer oferă și soluții de gestionare a stocurilor pentru butelii. Acest lucru este posibil datorită faptului că toate buteliile de la Messer sunt monitorizate folosind sistemul Babel (Business Acceleration By Electronic Labeling). De exemplu, un sistem de monitorizare a buteliilor pentru un client, sistem denumit e-CCTS, oferă următoarele avantaje:

 • Ușurința utilizării.

 • Monitorizarea facilă a ambalajelor cu coduri de bare.

 • Afișarea stocurilor pentru fiecare locație și posibilitatea de a modifica stocurile minime și maxim.

 • Trasabilitatea loturilor (pentru gama Gourmet și gaze medicale).

 • Prezentarea generală a mișcărilor de amblaje pline și goale.

 • Capacitatea de a controla debitele (livrarea recipientelor pline și recuperarea acestora) și testarea datelor de ambalare.

 • Prezentarea generală a perioadei în care recipientele rămân la locație (în zile).

 • Crearea unei structuri de depozitare, utilizatori și cumpărători.

MYLAB : GESTIONAREA CERTIFICATELOR DE CALITATE

Obțineți acces la baza de date online cu certificate de analiză care pot fi descărcate și gestionați datele de expirare ale amestecurilor dvs. de gaze. O soluție ușor de folosit pentru laboratoare profesioniste.

CĂUTAREA DEPOZITELOR

Messer oferă livrarea națională a unei game complete de produse. În cazul unei cerințe urgente, Messer oferă soluții rapide, dar dacă doriți să ridicați produsul și doriți să știți care este depozitul cel mai apropiat, Messer oferă fie funcția de căutare online a depozitelor, fie link către aplicația pentru telefoane mobile smartphone.

 

APLICAȚIILE NOASTRE PENTRU SMARTPHONE-URI - CUNȘTINȚE PRIVIND GAZELE PE CARE LE AVEȚI ÎNTOTDEAUNA CU DVS.

Messer oferă o serie de aplicații care vă permit să găsiți rapid informații relevante privind gazele sau aplicații ale gazelor. Dacă vă ocupați cu sudura, v-ar putea interesa pozițiile de sudură ISO 6947, calculul debitului, funcția de selectare a gazului și alte informații relevante. Pentru aplicații de laborator, aplicația noastră de selectare a echipamentelor vă permite să identificați rapid echipamentul adecvat. Messer oferă și multe alte soluții conexe.

Messer în România

Contactează-ne

Contactează-ne

Alege o acțiune