Acetilenă

Acetilenă

Ce este acetilena - acetilenă în butelii - livrarea acetilenei în trailere - gaze combustibile alternative - tehnologii aplicate cu acetilenă - achiziții de acetilenă

ACETILENĂ 

ACETILENA ESTE C2H2

Acetilena sau etina este un compus chimic anorganic între carbon și hidrogen. Acetilena a fost descoperită în secolul 19 de către Edmund Davy și redescoperită de către Marcelin Bertholot. Acetilena în stare gazoasă este un gaz extrem de reactiv și exploziv folosit în procesele de combustie în care este necesară o temperatură ridicată.

PROPRIETĂȚILE ACETILENEI

Pentru informații suplimentare despre proprietăți și un calculator pentru conversia între unități, Messer propune aplicația sa, pe care o puteți găsi în Apple Store sau  Android Play.

APLICAȚIILE ACETILENEI

Procese de tăiere: acetilena este folosită în principal în prelucrarea metalelor (prelucrarea fierului vechi, construcții navale) pentru tăiere. Datorită temperaturii ridicate, metalul poate fi tăiat rapid.

Sudură autogenă: arderea acetilenei cu oxigen produce o flacără de acetilenă extrem de fierbinte, cu care este sudat metalul. De asemenea, este folosită pentru a elimina distorsiunile dintr-o structură metalică.

Aplicații de nișă: Funinginea acetilenei este folosită ca lubrifiant, de exemplu.

BUTELII DE ACETILENĂ

Există butelii pentru gaze cu dimensiuni și presiuni diferite. În funcție de tipul gazului din butelie, „ogiva” buteliei are o culoare diferită, standardizată în baza standardului european EN 1089-3. În cazul acetilenei, această culoare este maro. 

Buteliile nu trebuie umplute cu acetilenă gaz, pură, din cauza riscului de explozie. De aceea, butelia de acetilenă gaz este umplută complet cu o masă poroasă în care este dizolvat un solvent organic (DMF sau acetonă).

Presiunea disponibilă la ieșirea din butelie depinde de viteza la care acetilena se poate retrage din solvent. Asigurați-vă că un dispozitiv împotriva întoarcerii flăcării (opritor de flacără) este atașat întotdeauna la linia care duce la butelia de acetilenă. Dacă viteza flăcării de acetilenă depășește viteza gazului, flacăra se poate întoarce în butelie determinând explozia acesteia. Prin urmare, citiți instrucțiunile de siguranță!

Pentru consumatori mari de acetilenă, acetilena este disponibilă și în sisteme de 8-20 butelii legate. Pentru clienți foarte mari, sistemele de butelii sunt montate pe o remorcă (trailer). Din cauza riscurilor aferente acetilenei, oferim gaze alternative, în funcție de necesitățile clienților noștri. Luați legătura cu specialiștii noștri pentru informații suplimentare.

FIȘA CU DATE DE SECURITATE ȘI FIȘA TEHNICĂ DE PRODUS PENTRU ACETILENĂ

Pentru informații suplimentare, folosiți funcția de căutare a produselor de pe această pagină.

ACHIZIȚIA DE ACETILENĂ ÎN BUTELII

Puteți cumpăra acetilenă gaz la unul dintre punctele noastre de distribuție din țară. Majoritatea clienților comandă buteliile noastre online sau prin telefon. În funcție de punctul de distribuție, puteți ridica buteliile sau le puteți primi la locația dvs. Sunați-ne pentru a afla informații suplimentare despre modalitățile de livrare.

Download Files Portlet

Acetilenă

Ce este acetilena - acetilenă în butelii - livrarea acetilenei în trailere - gaze combustibile alternative - tehnologii aplicate cu acetilenă - achiziții de acetilenă

Descărcare selecție

Mai multe informații despre aplicații

Centre de distribuție gaze

Centre de distribuție gaze

Centre de distribuție gaze lângă dvs. - Puteți alege între ridicare de la depozitele noastre sau livrare la locatia dvs.- echipamente perfect potrivite - opțiuni de comandă - aspecte de siguranță

End of page Contact form

Contact me

Give me extra information about the content of this page

Formular

Action form

Eroare la procesarea înregistrării. Verificați de două ori informațiile introduse.
Făcând click pe acest buton acceptați politica GDPR a Messer Group. Acest acord poate fi revocat oricând.

Contactează-ne

Contactează-ne

Alege o acțiune

Editor de conținut