Folosim cookie-uri pentru personalizarea conţinutului, pentru a recunoaşte vizitele repetate şi pentru a salva preferinţele, dar şi pentru analiza traficului de pe site. Prin continuarea navigării vă daţi acceptul pentru utilizarea lor. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să citiţi politica noastră de confidenţialitate.
Afișare Conținut Web

Despre Messer

Grupul Messer, fondat în 1898, este cel mai mare specialist administrat privat din domeniul gazelor industriale, medicale și  speciale. Sub marca "Messer - Gases for Life", Grupul este activ în 35 de țări din Europa, Asia, America și Algeria, cu un total de peste 90 de companii operaţionale. Activitățile internaționale sunt conduse de la Bad Soden, lângă Frankfurt am Main, în timp ce controlul funcţiilor centrale ale comunicării, logisticii, ingineriei, producției și tehnologiei aplicațiilor este gestionat de la Krefeld. Stefan Messer, CEO și proprietar al grupului Messer, lucrează împreună cu cei 5.675 de angajați în conformitate cu principii definite. Acestea includ orientare către clienți și angajați, comportament responsabil, responsabilitate corporativă, excelență, precum și încredere și respect.

De la acetilenă la xenon, Messer Group oferă un portofoliu de produse care este considerat unul dintre cele mai mari pe piață - compania produce gaze industriale cum ar fi oxigen, azot, argon, dioxid de carbon, hidrogen, heliu, gaze inerte, gaze speciale, gaze medicale și variate amestecuri de gaze.

În centrele tehnice şi foarte moderne se desfăşoară permanent activităţi de cercetare şi dezvoltare a tehnologiilor aplicate privind utilizarea gazelor în aproape toate domeniile industriale, în industria alimentară, în medicină, ştiinţă şi cercetare.