Breadcrumb

Centre de distribuție gaze

Centre de distribuție gaze

Centre de distribuție gaze lângă dvs. - Puteți alege între ridicare de la depozitele noastre sau livrare la locatia dvs.- echipamente perfect potrivite - opțiuni de comandă - aspecte de siguranță

O REȚEA DE CENTRE DE GAZE CARE DESERVEȘTE CLIENȚII 

CENTRE DE DISTRIBUȚIE GAZE LÂNGĂ DVS.

Cu aplicația de mai jos, puteți identifica rapid cel mai apropiat centru de gaze. Messer oferă multe centre de gaze pentru livrarea buteliilor de gaze și cu siguranță există unul și în zona dvs.

MODALITĂȚI DE LIVRARE

Pentru persoanele care călătoresc, posibilitatea ridicării buteliilor este uneori o alternativă bună. Consultați programul de lucru în aplicația de mai jos și verificați dacă centrul de gaze ales are produsul în stoc.

În multe cazuri, centrul de distributie gaze, oferă și opțiunea de livrare la locația dvs. și chiar o opțiune de livrare „de urgență” în cazul unei cerințe neplanificate și urgente. Apelați centrul de distributie gaze sau utilizați una dintre opțiunile de comandă de mai jos.

ECHIPAMENTE PERFECT POTRIVITE

Multe centre de distributie gaze oferă o gamă largă de echipamente pentru gaze și conexe. Solicitați recomandări cu privire la echipamentele adecvate pentru a utiliza buteliile de gaz și a forma o potrivire perfectă și a vă oferi o aprovizionare sigură în ceea ce privește presiunea și cantitățile solicitate.

OPȚIUNI DE COMANDĂ

Pe lângă modalitățile de comunicare tradiționale - telefonul, e-mail-ul sau mesageria, Messer oferă și un serviciu de comandare online prin portalul nostru sau prin aplicația mobilă.  Puteți umple cu ușurință coșul plecând de la produse cumpărate anterior și puteți fi siguri că nu va apărea nicio confuzie cu privire la detaliile produsului (de exemplu, butelie de oxigen de 50 de litri sau butelie de oxigen de 20 de litri). Prin serviciul de comandă online, obțineți imediat confirmarea comenzii pentru ca sistemul să vă ajute să vă gestionați mai ușor comanda.


 

MANIPULARE ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ

Solicitați de la centrul de gaze recomandări despre câte butelii puteți transporta, ce precauții trebuie să luați pentru ce gaze în timpul transportului, cum puteți manipula buteliile în condiții de siguranță și care sunt reglementările legale cu privire la transport. De asemenea, puteți descărca broșura relevantă, pentru a o citi cu atenție.

UNDE PUTEȚI GĂSI BUTELII PENTRU GAZE:

Buteliile pentru gaze pot fi găsite în:
 

Depot Finder

Depot Finder

Locația dvs. LOCALIZAREA MINE


Restricționare căutare la:

Messer în România

MESSER ÎN ROMÂNIA

Istorie - Gama de produse - Servicii - Parte a Grupului Messer

Siguranța produselor

Siguranța produselor

Documentație privind manipularea în condiții de siguranță a gazelor