Breadcrumb

Gaze pentru industria alimentară

Gaze pentru industria alimentară

ASIGURAREA PROSPEȚIMII ȘI A CALITĂȚII

 

Calitate de lungă durată, atractivitate vizuală, prospețime spumantă - gazele prezintă o varietate de atribuţii în industria alimentară. Scopul principal al acestor aplicații este păstrarea calității existente a produsului. Aceasta înseamnă faptul că gazele sunt deseori folosite în faza de producție. Aplicațiile tipice includ congelarea și ambalarea, răcirea în timpul proceselor de amestecare și carbonatarea băuturilor.

Messer dezvoltă în mod constant noi aplicații pentru industria alimentară. Un exemplu este Variomix®, utilizat pentru controlul rapid și precis al temperaturii produsului în timpul proceselor de amestecare; altul este VarioSol®, utilizat pentru obţinerea de produse sub formă de pulbere, sau "Siber System", un sistem de refrigerare flexibil și inovator utilizat pentru asigurarea lanțului logistic rece pentru produse proaspete și congelate.

Gourmet este numele sub care Messer comercializează gaze pure și amestecuri de gaze pentru industria alimentară. Aceste gaze îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și respectă toate prevederile legale europene privind produsele alimentare, precum și cerințele HACCP.

Pentru mai multe informaţii despre produsele de interes, vă rugăm să consultaţi fișele tehnice.

 

Contactează-ne

Contactează-ne

Alege o acțiune

Asset Publisher

Editor de conținut