Folosim cookie-uri pentru personalizarea conţinutului, pentru a recunoaşte vizitele repetate şi pentru a salva preferinţele, dar şi pentru analiza traficului de pe site. Prin continuarea navigării vă daţi acceptul pentru utilizarea lor. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să citiţi politica noastră de confidenţialitate.
Afișare Conținut Web

Angajaţi şi cariere

Respectul nu cunoaște frontiere

Messer are aproximativ 5.400 de angajați în întreaga lume și, totuși, a rămas o companie de familie originală, având o relație specială cu personalul său.

Angajații fac parte dintr-o singură mare familie Messer și acesta este felul în care trebuie să se simtă. Ei formează baza succesului și viitorului companiei.  Experiența, cunoștințele, motivația, ideile, abilitățile, angajamentul și dedicația lor sunt elementele care alcătuiesc competența și puterea companiei Messer. Prin urmare Messer pune un accent major pe cultura organizațională, atmosfera de lucru și motivarea și dezvoltarea personalului în cadrul companiei.   La fel de importante pentru Messer sunt și valorile, cum ar fi încrederea, sinceritatea, transparența și deschiderea. Acestea sunt valorile tradiționale ale Messer: se bazează pe ideile și convingerile lui Adolf Messer, fondatorul companiei. În combinație, aceste valori creează mediul special în care respectul și încrederea reciproce depășesc frontierele. Și în care fiecare angajat în parte poate și ar trebui să își impună singur standarde înalte, dându-i-se, în același timp, libertatea de a le atinge. Pe lângă programele care țintesc sporirea abilităților și calificărilor, precum și promovarea dezvoltării profesionale la nivelurile personalului și executivului, Messer pune un accent deosebit și pe instruirea tinerilor.

Propunerea noastră unică de angajare:

Curajul de a stabili standarde înalte.
Libertatea de a le atinge.
Acesta este Messer. Aceștia suntem noi.