Carieră

Carieră și oportunități

Devenind parte din familie - A fi parte dintr-o companie internațională

Respectul nu cunoaște frontiere

Messer are aproximativ 5.400 de angajați în întreaga lume și, totuși, a rămas o companie de familie originală, având o relație specială cu personalul său.

Angajații fac parte dintr-o singură mare familie Messer și acesta este felul în care trebuie să se simtă. Ei formează baza succesului și viitorul companiei. Experiența, cunosștințele, motivația, ideile, abilitățile, angajamentul și dedicația lor sunt elementele care alcătuiesc competența și puterea companiei Messer. Prin urmare, Messer pune un accent major pe cultura organizațională, atmosfera de lucru și motivarea și dezvoltarea personalului în cadrul companiei.

La fel de importante pentru Messer sunt și valorile, cum ar fin încrederea, sinceritatea, transparența și deschiderea. Acestea sunt valorile tradiționale ale Messer: se bazează pe ideile și convingerile lui Adolf Messer, fondatorul companiei. În combinație, aceste valori creează mediul special în care respectul și încrederea reciproce depășesc frontierele și în care, fiecare angajat în parte, poate și ar trebui să își impună singur standarde înalte, primind, în același timp, libertatea de e le atinge. Pe lângă programele care țintesc sporirea abilităților și calificărilor, precum și promovarea dezvoltării profesionale la nivelurile personalului și executivului, Messer pune un accent deosebit și pe instruirea tinerilor.

Propunerea noastră unică de angajare:

Curajul de a stabili standarde înalte.

Libertatea de a le atinge.

Acesta este Messer. Aceștia suntem noi.

 

Messer în România

MESSER ÎN ROMÂNIA

Istorie - Gama de produse - Servicii - Parte a Grupului Messer

End of page Contact form

Contact me

Give me extra information about the content of this page

Formular

Action form

Eroare la procesarea înregistrării. Verificați de două ori informațiile introduse.
Făcând click pe acest buton acceptați politica GDPR a Messer Group. Acest acord poate fi revocat oricând.