Monitorizare gaze naturale

Monitorizare gaze naturale

MONITORIZARE GAZE NATURALE

Gazul natural este una dintre cele mai importante surse de energie din lume. Indicele Wobbe sau puterea calorică sunt măsuri ale conținutului său de energie. Acestea servesc drept bază pentru toate activitățile de comercializare care se ocupă de gaze naturale sau pentru facturarea consumatorilor de gaze și, prin urmare, trebuie monitorizate în timpul transportului de gaze și la furnizarea utilizatorilor finali. Indicele Wobbe sau puterea calorică se calculează din compoziția măsurată și proprietățile fizice ale gazului natural. Compoziția este analizată cu cromatografe de gaze de proces („PGC”), care trebuie calibrate la intervale regulate folosind gaze de calibrare.

AMESTECURI DE GAZE DE CALIBRARE PGC

Messer oferă o gamă largă de gaze de înaltă puritate, amestecuri standard PGC și amestecuri de gaze de calibrare a hidrocarburilor personalizate pentru a asigura fiabilitate și acuratețe maximă în măsurătorile calității gazului.
. Toate amestecurile de calibrare din portofoliul nostru standard de produse sunt furnizate cu un certificat de analiză care oferă informații despre compoziția lor exactă conform EN ISO 6974 (Gaz natural – Determinarea compoziției și incertitudinea asociată prin cromatografie gazoasă). Pe baza compoziției cromatografice în faze gazoase, indicele Wobbe este calculat conform EN ISO 6976 (Gaz natural – Calculul valorii calorice, densitatea, densitatea relativă și indicele Wobbe din compoziție) și este menționat pe certificatele noastre. În plus, Messer oferă, la cerere, standarde de calibrare certificate conform EN ISO/IEC 17025.

Gaze speciale

Gaze speciale

Aveți standarde ridicate? Și noi, de asemenea. Gaze speciale de la Messer

Contactează-ne

Contactează-ne

Alege o acțiune

Download Files Portlet

You need to log in to access Download Files Portlet.