Monitorizarea locului de muncã

Monitorizarea locului de muncã

SIGURANȚA ÎNTÂI- ÎNTOTDEAUNA

Oamenii au nevoie de oxigen pentru a trăi. Este extrem de important ca concentrația de oxigen din aerul pe care îl respirăm să rămână peste o valoare minimă. Senzorii de oxigen sunt instalați în locurile de muncă periculoase care monitorizează aerul respirabil și avertizează dacă conținutul de oxigen scade sub un nivel predefinit.
Pe lângă deficitul de oxigen, scurgerile de gaze inflamabile sau toxice pot provoca explozii sau atmosfere dăunătoare. În funcție de substanțele utilizate, trebuie instalați senzori speciali pentru a proteja angajații de potențialele riscuri. Acești senzori monitorizează valorile de prag pentru gazele toxice și inflamabile în zonele periculoase și declanșează o alarmă dacă sunt eliberate substanțe dăunătoare mediului


AMESTECURI DE GAZE SPECIFICE PENTRU TESTAREA SENZORILOR

Senzorii sunt ajustați la anumite limite de alarmă și funcționarea lor trebuie verificată în mod regulat. Senzorii ficși din zonele de protecție împotriva exploziilor trebuie verificați în mod regulat cu amestecuri de gaze de testare cu 20%, 40% sau 50% din limita inferioară de explozie (LEL), de exemplu.
Messer oferă o gamă largă de gaze de testare pentru senzori în cilindri mici sau cutii practice de presiune.

Gaze speciale

Gaze speciale

Aveți standarde ridicate? Și noi, de asemenea. Gaze speciale de la Messer

Contactează-ne

Contactează-ne

Alege o acțiune

Download Files Portlet

You need to log in to access Download Files Portlet.