Bine ați venit!

Messer România - partenerul tău pentru furnizarea de gaze industriale, speciale, alimentare și medicinale și de soluții tehnologice

Asset Publisher

Asset Publisher

null O nouă instalație de gaze industriale în Spania

O nouă instalație de gaze industriale în Spania

  • Laura Iulia Serbanescu
  • -
  • Nov 12, 2020
  • -
  • In the press | Messer in the world |

Messer planifică o creștere suplimentară în Europa de Vest cu o nouă instalație de gaze industriale în Spania

Messer, cea mai mare companie de familie din industria gazelor, a anunțat ca va construi o nouă instalație pentru producerea gazelor în Spania, Vila-seca. Va fi localizată la sud de Tarragona Chemical Complex și va avea o capacitate de 2.400 tone/zi de oxigen, azot și argon. Fabrica se separare a aerului va fi certificată, de asemenea, pentru producerea gazelor medicinale. Compania va investi, în total, mai mult de 35 de milioane de euro pentru construcția noii fabrici. Astfel, Messer își extinde activitățile în Spania și pune bazele unei creșteri ulterioare în Europa de Vest. “Cu această investiție, asigurăm o aprovizionare fiabilă și flexibilă pentru clienții noștri și, în același timp, optimizăm procesele noastre utilizând cea mai avansată tehnologie”, a subliniat Stefan Messer, deținător și CEO Messer Group GmbH. Punerea în funcțiune este planificată pentru decembrie 2021.

Noua fabrică va fi conectată la rețeaua de conducte Messer pentru a satisfice cererea crescândă de oxigen și azot din industria chimică din Taragona. În plus, companiile producătoare din regiune vor fi aprovizionate cu gaze în butelii și gaze lichefiate în cisterne. Pe perioada planificării și construcției, în jur de 200 de oameni vor contribui la acest proces; după încheierea acestei faze, Messer va angaja mai multe de 20 de persoane.

Asset Publisher

Formular

RO_Form_ActionForm

Eroare la procesarea înregistrării. Verificați de două ori informațiile introduse.
Făcând click pe acest buton, accept politica GDPR a Messer Group. Acest acord poate fi revocat oricând.