Bine ați venit!

Messer România - partenerul tău pentru furnizarea de gaze industriale, speciale, alimentare și medicinale și de soluții tehnologice

Asset Publisher

Asset Publisher

null Messer dobândește pachetul majoritar de acțiuni Hans Müller Medizintechnik

Messer dobândește pachetul majoritar de acțiuni Hans Müller Medizintechnik

  • Laura Iulia Serbanescu
  • -
  • Nov 12, 2020
  • -
  • In the press | Messer in the world |

Messer dobândește pachetul majoritar de acțiuni Hans Müller Medizintechnik și, prin urmare, își extinde activitățile de îngrijire la domiciliu

 

Messer, cea mai mare companie de familie din industria gazelor industriale, speciale și medicinale, a semnat un acord privind o participație majoritară în Hans Müller HMP Medizintechnik GmbH. Încheierea tranzacției este încă supusă aprobării de reglementare de către autoritățile antitrust.

Prin această fuziune, a două companii de familie, Messer îsi extinde partea afacerii care se ocupă cu îngrijirea la domiciliu și va începe imediat să deservească piața din Germania: „Prin structura lor regională, activitățile Hans Müller completează afacerea noastră”, explică Adolf Walth, Executive Vice President Sales & Marketing Europe of Messer Group GmbH. Până în prezent, Messer opera în sectorul îngrijirii la domiciliu în Austria, Belgia, Franța, Slovacia, Ungaria și România. “Credem că este important să continuăm să aplicăm abordarea antreprenorială orientată spre pacient a Hans Müller Medizintechnik”, adaugă Nik De Corte, CEO of Messer Medical Home Care Holding GmbH.

Hans Müller, al cărui obiectiv este continuarea orientată spre viitor a companiei sale în locațiile existente, vede și avantaje majore în implementarea tranzacției de ambele părți: “Această fuziune ne-a permis să stabilim un curs strategic pentru un viitor de succes. Sunt convins că Messer Group, nu în ultimul rând datorită caracterului său de companie administrată de o familie, este partenerul ideal pentru continuarea și dezvoltarea ulterioară a Hans Müller Medizintechnik”.

Hans Müller Medizintechnik GmbH are aproximativ 165 de persoane angajate și,ca parte a Messer Medical Home Care Holding GmbH, va continua să funcționeze sub propriul nume și sub îndrumarea lui Hans Müller, Managing Director.

Asset Publisher

Formular

RO_Form_ActionForm

Eroare la procesarea înregistrării. Verificați de două ori informațiile introduse.
Făcând click pe acest buton, accept politica GDPR a Messer Group. Acest acord poate fi revocat oricând.