Bine ați venit!

Messer România - partenerul tău pentru furnizarea de gaze industriale, speciale, alimentare și medicinale și de soluții tehnologice

Asset Publisher

Asset Publisher

null O nouă instalație de dioxid de carbon la depozitul New Keys, California

O nouă instalație de dioxid de carbon la depozitul New Keys, California

  • Laura Iulia Serbanescu
  • -
  • Nov 12, 2020
  • -
  • In the press | Messer in the world |

Specializarea în gaze industriale consolidează prezența pe piața din America de Vest și servește clienții din nordul Californiei și din împrejurimile geografice

 

Messer a anunțat că a pus în funcțiune noua instalație de dioxid de carbon (CO2) New Keys, California. Cea mai mare companie de familie din industria gazelor aduce în prima linie aprovizionarea clienților existenți și a clienților noi din nordul Californiei și din regiunile învecinate prin rețeaua feroviară.

Instalația de la Keys îmbunătățește în continuare fiabilitatea rețelei noastre de CO2 pentru clienți”, explică Jens Luehring, President și CEO, Messer America. Această investiție ne consolidează poziția pe piața americană și este deosebit de importantă deoarece piața de COse confruntă cu provocări de aprovizionare. Suntem mândri de echipa noastră de experți, care au lucrat în condții neobișnuite de pornire, asociate cu pandemia de coronavirus, pentru a pune în funcțiune această instalație.

Instalația furnizează până la 450 de tone de CO2   pe zi, utilizat în băuturile carbogazoase, în congelarea și răcirea alimentelor, precum și în industria electronică din zonă. Messer a colaborat recent cu Aemetis, Inc. și obține CObrut pentru prelucrare la fabrica sa de etanol.

“Aemetis este încântat să aprovizioneze Messer cu CObrut, în special în acest moment critic,” spune Eric McAfee, Chairman și CEO la Aemetis, Inc. Este esențial ca furnizarea de CO2 din California să rămână neîntreruptă pentru numeroasele domenii industriale care depind de acest produs important.

Messer operează două instalații suplimentare de CO2 și două unități de separare a aerului în California.

Asset Publisher

Formular

RO_Form_ActionForm

Eroare la procesarea înregistrării. Verificați de două ori informațiile introduse.
Făcând click pe acest buton, accept politica GDPR a Messer Group. Acest acord poate fi revocat oricând.