Servicii privind azotul lichid

Servicii privind azotul lichid

Livrare de gaz lichid în cantități mici - Instalații la client - Domenii de aplicare și recomandări - Recomandări privind siguranța - Instruire - Oferte comerciale

SERVICII PRIVIND AZOTUL LICHID

COMANDAȚI SERVICII PRIVIND AZOTUL LICHID

Azotul lichid este folosit în diverse aplicații industriale și medicale. Uneori există o necesitate punctuală pentru cantități mai mici de azot lichid care sunt depozitate de regulă într-un recipient criogenic mobil. Cu serviciul LIN (azot lichid), Messer oferă un pachet de livrare de încredere pentru aprovizionarea cu azot: livrăm azot în cantitatea dorită și de asemenea ne ocupăm de toate celelalte aspecte - furnizarea recipientelor și echipamentelor de siguranță, întreținerea echipamentelor și instruirea de siguranță pentru personal.

DOMENII DE APLICARE ALE SERVICIILOR PRIVIND AZOTUL LICHID

CONTRACȚIE ȘI ALTE APLICAȚII ÎN DOMENIU

Azotul lichid este folosit într-o mare varietate de procese industriale, de exemplu pentru asamblarea componentelor prin contracție, pentru înghețarea bruscă a materialelor în aplicații criogenice, pentru debavurarea maselor plastice sau în procesele de răcire.

CRIOTERAPIE ȘI ALTE APLICAȚII ÎN DOMENIUL MEDICAL ȘI DE LABORATOR

Azotul lichid este folosit în laboratoare drept un agent de răcire important pentru conservarea ecologică pe termen lung a materialelor medicale și biologice, precum și pentru înghețarea prin pulverizare și contact în crioterapie.

RECIPIENTE DEWAR PENTRU DEPOZITAREA AZOTULUI LICHID

Recipientele dewar sunt vase deschise, ne-presurizate în care sunt stocate lichide criogenice. Azotul lichid este transferat în aceste vase pentru a fi utilizat în aplicațiile dvs.

RECIPIENTE CRIOGENICE PENTRU AZOTUL LICHID

Recipientele de lichide criogenice, denumite și butelii pentru lichid portabile, sunt vase vidate cu pereți dubli, cu izolație în mai multe straturi, în formă circulară. Acestea sunt proiectate pentru transportarea și depozitarea fiabilă și economică a gazelor lichefiate la temperaturi criogenice.

ECHIPAMENTE DE SIGURANȚĂ PENTRU AZOT LICHID

Messer vă va oferi recomandări privind echipamentele de siguranță și vă va instrui personalul. Azotul lichid este un lichid criogenic și necesită manipulare cu atenție și precauție.

Echipamente și sisteme de aprovizionare centralizată

Echipamente și sisteme de livrare centrale

Sisteme de aprovizionare centralizată cu gaz - Echipamente specifice perfect potrivite necesităților dvs. - Mentenanța sistemelor - Cerințe legale - Recomandări - Instruire - Oferte comerciale

Messer în România

MESSER ÎN ROMÂNIA

Istorie - Gama de produse - Servicii - Parte a Grupului Messer

Contactează-ne

Contactează-ne

Alege o acțiune

Contactează-ne

Contactează-ne

Alege o acțiune