Breadcrumb

Recipient sub presiune și butelii speciale

Recipient sub presiune și butelii speciale

Butelii de dimensiuni speciale - Butelii din material special - Butelii cu cerințe speciale - Instalațiile clienților - Opțiuni de telemetrie - Oferte comerciale

DOZE DE UNICĂ FOLOSINȚĂ - CAN GAS

Gazele pure și amestecurile de gaze sunt livrate de obicei în butelii de 10 sau 50 de litri încărcate la presiune înaltă. Cu toate acestea, pentru unele aplicații sunt necesare doar cantități mici de gaze; pentru multe teste sau măsurători, gazele sunt necesare chiar în cantități infime. Gazul lăsat în butelii rămâne neutilizat.

În special pentru verificarea senzorilor ficși pentru monitorizarea aerului ambiental, buteliile mari sunt deseori greu de manipulat. În acest sens, Messer a dezvoltat o gamă de produse pentru utilizarea sigură și ergonomică, indiferent de locație – dozele de unică folosință CAN GAS.

Programul standard de livrări include gaze pure și amestecuri de gaze, pentru diverse aplicații. Fie că doriți să calibrați sau să testați senzori pentru monitorizarea aerului ambiental în zone periculoase sau la locul de muncă, fie că doriți să testați dispozitive de analiză gaze de eșapament, gazele de calibrare necesare pot fi transportate în dozele CAN Gas ușor manevrabile.

Avantajele dozelor CAN Gas sunt:

  • mici, ușoare și manevrabile;
  • pot fi depozitate aproape oriunde;
  • pot fi transportate cu ușurință;
  • manevrarea este foarte facilă.

SISTEMELE DE LIVRARE POTRIVITE

Pentru utilizarea în siguranță a gazelor comprimate din butelii, presiunea acestora trebuie redusă de la presiunea de îmbuteliere la presiunea de lucru dorită. Pentru butelii și dozele de unică folosință, oferim robineți și echipamente de reglare a presiunii adecvate.
Pentru informații suplimentare, descărcați broșura relevantă sau solicitați o convorbire cu unul dintre experții noștri.

Asset Publisher

Gaze speciale

Gaze speciale

Aveți standarde ridicate? Și noi, de asemenea. Gaze speciale de la Messer

Contactează-ne

Contactează-ne

Alege o acțiune

Contactează-ne

Contactează-ne

Alege o acțiune